Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En ny vecka

Hej fina ni!

Idag går vi in i en ny vecka och det är både måndag och vecka 37 för bebis. I alla appar som jag har så står det att bebbe nu kan komma i princip när som helst och snacka om att det känns spännande!? Nu står vi liksom vid mållinjen och inom några veckor får vi träffa vår efterlängtade lilla son och börja ett liv ihop med honom. Man märker verkligen att vi båda är som barn dagarna innan julafton. Man tassar runt med pirrig mage och förväntansfull blick. 

Jag är så himla trött idag också. Sover knappt om nätterna, hittar ingen bra position. Går upp och kissar och känner av all smärta i höft och bäcken och vankar fram och tillbaka i vardagsrummet för att lindra lite. Livet ju sådär lite lagomt glammigt just nu. Har bara fyra tröjor som passar och kanske lika många byxor, haha.. Är dock rätt stolt över mig själv att jag lyckades hålla att inte handla mammakläder alls. Jag har ju trots allt kunnat använda mina vanliga kläder genom iallafall lite mer än halva tiden. Så skönt! Och nu i höst/vinter kommer jag shoppa loss så att plånboken går varm. Det är jag värd och jag längtar så!

Imorse hämtade jag och F ut lite paket och sedan åkte vi till en djuraffär och handlade nya koppel, godis och tikskydd (det är löp på gång här hemma snart nämligen). Tänkte kika på lite Paradise Hotel-repriser och äta frukt nu och vi hörs såklart mer senare idag, kram!

Jag och magen i slutet av vecka 36 samma dag som vi hade profylaxkursen. Byxorna finns HÄR och är otroligt sköna och fina. Har storlek S i mina! Dom finns också i svart HÄR och en lösare modell HÄR. Har även hittat ett par ännu snyggare från samma märke HÄR och jag är ledsen över att dom inte fanns inne när jag la min beställning. Då hade jag nog valt dom istället.  

 

Och här har ni min ”bajsmedicin”. Nu mot slutet av graviditeten när jag varken får eller kan röra mig lika mycket så funkar ju inte magen sådär superbra direkt. Hej-hej förstoppning//Och en bild på Zelda som sov så sött i soffan igårkväll. 

Dagens enkla och snabba lunch. Ris som fanns kvar från gårdagen + lemon masala-burgare från märket ”Ecco Gourmet” (som innehåller i princip lika mycket nyttigt och lika lite ”skit” som biffar man gör hemma) och lite sås och babyspenat till. 

Vi köpte också en ny leksak till Dexter som han har lekt med heeeela förmiddagen, haha//Dagens mage ser ut såhär! Vecka 37 och den har sjunkit ner mycket.

Och en nyhet vi hittade inne på ICA! Stort tips för alla som är lika tokiga i sköljmedel som jag är//Gårdagens middag som blev halvfabrikat i form av ost/tomat-biffar från ”Hälsans kök”. Idag ska jag göra en gryta på kikärtor med massor av blomkål, paprika och champinjoner till middag. Mums!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish