Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Moments by Louise

Igår hade jag en helt fantastisk fotograf här hemma. Egentligen har jag varit helt emot att gå till en fotograf och vara med på bild nu under graviditeten då jag bara känner mig stor och svullen och kände att det skulle sänka mitt självförtroende och självkänsla rejält. Helt plötsligt så är vi inne i slutet av vecka 36 och det finns inte en enda ”ordentlig” bild på mig med min mage utan bara halvdåliga iPhonebilder. Jag bestämde mig för att ge detta en chans och är så ENORMT tacksam att jag gjorde det. 

Louise som fotade var så otroligt duktig och fick mig att känna mig trygg trots finnar, svettningar och ja.. allt annat man mår dåligt över som gravid. Jag behövde inte göra något som jag var obekväm med och fotograferingen var helt anpassad till mig och mina känslor. Ville jag inte se in i kameran behövde jag inte det och jag fick ta allt i min egna takt. Efter en stund kunde jag till och med slappna av och njuta. 

Idag fick jag hem bilderna och dom var helt magiska. Känslan kommer verkligen fram och jag får nästan rysningar av att kolla på vissa av bilderna. Det blir genast så mycket verkligare att jag faktiskt ska få en liten bebis snart. Jag älskar verkligen känslorna som bilderna får fram. Det är liksom inte bara en bild på mig eller på magen utan så mycket mer än så. 

Ett stort tack till Louise som ville föreviga mig med magen. Jag är henne evigt tacksam för hennes fantastiska jobb! Ni kan se mer av hennes bilder och jobb hos momentsbylouise.com.

Alla bilder är tagna av momentsbylouise.com.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish