Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En mysig söndag

Hej fina ni!

Under förmiddagen fick jag besök av en vän och vi har bara suttit och soffan och snackat skit, ätit lunch och gottis. Så himla välbehövligt att bara få prata av sig massor. Är så glad att vi hann ses iallafall en gång till nu innan jag ska föda barn (för ja, nu är det ju verkligen nära dit). Tiden gick iallafall för fort som vanligt och hon åkte precis hem igen. Tänkte lägga mig och sova en stund nu då jag inte sovit alls inatt. Förhoppningsvis lyckas jag sova enda fram tills att F kommer hem från jobbet vid sextiden. Blir bara mys för oss resten av kvällen också. 

Hoppas ni har en jättefin söndag och ett bra avslut på veckan! Kramis!

Stoora magen i soffläge//Och dagens lunch! Testade nya nuggets från märket Quorn som var oväntat goda! Med sås på creme fraich och sweet chili. 

Och dagens gottis! Kakorna från Marabou är verkligen supergoda och smakar nästan som hemgjorda. Älskar dom!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish