Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Trött och fotografering

Hej fina!

Vi var uppe med tuppen idag och F ska strax iväg till jobbet. Jag sover oroligt och kliver upp och kissar hela tiden nu nattetid. Gissar på att det hör till dessa sista veckor av graviditeten. Idag vid elvatiden så kommer en jätteduktig tjej förbi här hemma och fotar mig och magen. Tanken var att F skulle vara med också men jobbet kallade och det är väl inte hela världen men såklart lite tråkigt att han missar. Är så galet trött så funderar på att snabbstäda och duscha och sedan sova en stund med handduk i håret medan det självtorkar en stund innan det är dags att börja sminka sig och hitta kläder. 

Jag har verkligen undvikt det här med gravidfotografering till fullo då jag verkligen inte trivs i mig själv och det är lättare att ta kort själv och sedan välja ut någon bild där man ser någorlunda ut men nu mot slutet så har jag ändå känt att jag vill föreviga magen oavsett hur jobbigt det känns att bli fotad för stunden. Är nog kul att kolla tillbaka på sedan. Och sen behöver man ju inte heller ta bilder där jag känner mig obekväm utan mer ”detaljbilder” och på lite längre avstånd osv. Blir nog bra i vilket fall! 

Igår kväll hade jag en fin vän på besök och vi köpte hem pizza och pratade fram tills att F kom hem från jobbet. Då skjutsade vi hem henne och sedan slängde vi ihop en snabb smoothie på passionsfrukt, banan och kokosdryck + lite äpple/nektarinskivor som vi åt framför tvn. 

Önskar er en jättefin dag så hörs vi lite senare! Kramis! <3

Gårdagens kvällsfika och smoothien var verkligen SÅ god//Och gårdagens stoooora mage såhär i slutet av vecka 36. På måndag byter vi vecka igen och går in i vecka 37. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish