Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Förvaring och parfymer

Såhär förvarar jag mina favoritparfymer och mina absoluta favoritarmband och klockor. Resten ligger i lådor i byrån. Hur förvarar ni era saker? Tycker detta är ett så snyggt och enkelt vis till förvaring men det blir snabbt dammigt och man måste nog älska att städa och torka bort damm för att orka ha det såhär, haha.. Tur att jag gör det då 😉 Ljuset finns HÄR och luktar fantastiskt gott. 

Några av parfymerna ni ser på bilden (tryck på länken för att komma direkt till parfymen): Donna Karan – Be Delicious, Britney Spears – Hidden Fantasy, Escada – Joyful Moments, Jessica Simpson – Fancy, Britney Spears – Fantasy Twist, Britney Spears – Believe, Viktor & Rolf – Flowerbomb, Britney Spears – Curious, Aquolina – Pink Sugar, Giorgio Armani – Diamonds, Paris Hilton – Can Can

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish