Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vardagsglimtar

Mina tre kärlekar innan dom skulle ut på promenad för några dagar sedan <3

En sååå god smoothie på kokosdryck, frysta jordgubbar, hampafrön och banan. Min favoritkombination som alltid funkar och är fräsch och nyttig!

Lite indisk take away när man inte orkar laga mat och jag bara älskar blomkåls”bollarna” i stark sås. Så himla goda och jag kan äta hur många som helst. Stark mat är det bästa vi vet här hemma trots att jag varit lite känslig mot det under graviditeten. Tallrik från inwhite4you.se.

En liten vovve som myser med magen och lyssnar på bebis och känner hans sparkar. Det är något magiskt med hundar. Dom förstår liksom att det ska komma en till medlem till vår familj på något vis. 

Gårdagens goda kvällsfika när jag kom hem efter en rätt omtumlande dag. Mackorna var såå goda och jag proppade dom med gurka, tomat och babyspenat. 

Fick en jättefin present från strosarunt.se och blev som vanligt jätteglad och överraskad då jag verkligen älskar deras underkläder.

En enkel pastarätt där det enda jag har gjort är att hacka champinjoner och röd paprika, steka i smör + olivolja, salt, peppar och persilja och sedan hälla över imat från Oatly. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish