Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina!

Igår var jag hos kiropraktorn och det känns på något vis som om det blev lite skillnad i höften/bäckenet. Kanske är inbillning också! Vi får se hur det känns nu dagarna framöver. Verkar iallafall inte vara något ”farligt” jag har och det verkar som om det bör gå över rätt snabbt efter förlossning. Det är egentligen där min största rädsla sitter – att jag ska ha problem långt efter att jag fött barn. Men ja, hoppas det går över snabbt därefter iallafall. Fick tips om att sitta på en skärbräda när jag sitter i soffan eller åker bil, absolut inte sitta i skräddarställning, inte dammsuga eller skura (dammsuga gör jag dock ändå i lugn takt men skura går ju helt klart bort) och undvika all form av träning utom lugna promenader och rörelse i vatten. Och på tal om rörelse i vatten så var jag ju på vattengympa igår och tänkte skriva ett eget inlägg om det lite senare. Helt underbart var det iallafall och kan rekommendera det till A L L A! Annars hände inte så mycket mer igår. Myste runt hemma i Fs morgonrock, småstädade lite och hade ansiktsmask på, en stor skål med frukt till mellis och Paradise Hotel-repriser på tvn. 

Idag har jag lite mindre ont men fortfarande rejäla smärtor. Det ska dock inte vara någon fara för mig att röra mig då det inte är foglossning eller ischias jag har. Så jag får gärna röra mig, ta kortare promenader, simma och cykla trots att det tar emot och smärtar. Så länge det inte verkligen tar helt stopp. Känns bra att jag har fått det bekräftat iallafall så att jag slipper vara totalt sängliggandes. Sen är det ju bra att vila mycket också vilket jag givetvis också gör. Fick förresten med ett ispaket från kiropraktorn också som jag virar in i en handduk och trycker mot höft och bäcken. Lindrar smärtan riktigt bra när jag vilar i sängen eller soffan. Ska laga lite mat idag också tänkte jag och är SÅ sugen på någon matig paj (typ broccoli eller spenatpaj) med någon fräsch sallad till. Även F älskar den typen av mat så då blir han glad när han kommer hem! Imorgon ska vi på första delen av vår profylaxkurs som vi har bokat in via Magplasket (samma ställe som jag har vattengympa på). Vi ser extremt mycket fram emot det båda två då vi hört mycket bra om just den. 

Tänkte också kika på lite springskor till F idag! Han har ju ett par som han har inne på gymmet men det vore även bra med ett par att springa ute i. Han konstaterade nämligen igår att han har jättedålig kondition och så gärna vill komma ut och springa och att han ska köpa sig ett par skor. Sen vet jag att han är sämst på att unna sig saker så om inte jag tar tag i det så kommer aldrig han att göra det heller 😉 

Hoppas ni får en jättefin onsdag så hörs vi mer sen, stor kram! <3

Denna ansiktsmask är verkligen kanonbra! En nyfunnen favorit hos mig som finns hos The Body Shop//Min svarta lilla bebis som sover i soffan. 

Lite frukt i soffan! Älskar verkligen dom belgiska jordgubbarna (tycker till och med att dom är godare än dom svenska på sommaren!) då dom är så söta. 

Och här ser ni dom få besöken vi har kvar hos vår BM. Det är verkligen nära nu! Jag och Lisbeth (min barnmorska) hade lite mailkontakt kring mina smärtor och det finns en möjlighet för eventuell igångsättning i vecka 38 (eller efter det iallafall) om det inte blir lite bättre tills dess. Det känns tryggt men samtidigt inget jag vill göra då jag vill ha ett så naturligt förlossningsförlopp som möjligt och verkligen ser framför mig hur jag vaknar mitt i natten och väcker F för att säga att det är dags nu (haha, nä, men ni förstår vad jag menar). Hade varit tråkigt men samtidigt så mår jag helt fruktansvärt fysiskt och det påverkar mig även så pass mycket psykiskt. Ska hålla ut allt jag kan iallafall men vi får se hur det blir och vad som känns bäst längre fram. Det är bra att det finns alternativ iallafall. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish