Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Kiropraktorbesök och vattengympa

Hej fina ni och godmorgon!

Nu vid åttatiden så har jag ett besök inbokat hos en kiropraktor. Är helt desperat efter att få hjälp och har verkligen SÅ ont. Igår kunde jag knappt ta mig till toaletten själv. Får hoppas att det blir någon skillnad efter dagens besök som spontanbokades igår kväll. Går inte detta så ger jag upp och skiter i allt fram tills förlossningen. Då har jag ändå testat att gå till två olika personer. Det är ju inte direkt superbilligt att besöka en kiropraktor/naprapat heller. 

Annars så står vattengympa på schemat ikväll och det blir nog att ta taxi dit. Hoppas verkligen jag orkar och lyckas ta mig iväg för har hört om väldigt många som kunnat röra sig under vattenytan relativt smärtfritt och det hoppas jag att även jag ska kunna. Hade varit helt underbart att få vara lätt och röra sig för en stund. 

Önskar er en otroligt fin dag så hörs vi mer sen. Stor kram! <3 

Magen och kroppens utseende i vecka 36. Magen börjar sjunka lite också! Hoppas dessa sista veckor ska gå snabbt nu.. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish