Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vecka 36

Hej finisar!

Idag går vi in i vecka 36. 34 dagar kvar till beräknad födelse men jag räknar med 48 mest bara för att inte bli besviken. Förstår dock inte hur jag ska stå ut med alla krämpor så länge till. Bebis får gärna skynda sig ut! Morgonen startade med ett besök hos massören/osteopaten jag skulle till. Hon konstaterade ganska direkt att jag har en låsning i SI-leden och att det alltså inte är foglossning eller falsk ischias som många gärna ville tro. Det tar liksom ”stopp” när man trycker mitt högra ben bakåt. Hon kom verkligen åt på rätt ställen och det blev lite enklare att gå. Dock långt ifrån helt bra då jag fortfarande haltar enormt och knappt kan ta ett normalt steg. Men känns skönt att någon liksom ”kom åt” problemområdet och kunde konstatera vad problemet var. Jag HOPPAS verkligen att det går till sig automatiskt efter förlossningen men annars verkar det iallafall finnas hjälp att få och det känns tryggt. Det jag var ute efter med besöket var just att få konstaterat vad ”felet” var och vad det innebär inför framtiden för min del. Min största oro är att detta är något som kommer att hänga med resten av mitt liv. 

F ska strax iväg till jobbet och är ute med vovvarna just nu. Jag tänkte gå och lägga mig en stund då jag känner mig rätt nere idag och inte har sovit så mycket inatt på grund av problem att hitta en sovställning + smärtor. Känner knappt igen mig själv! Har förvandlats till en fet och vätskefylld förpackning med hormoner som mest är ledsen hela tiden. Försöker vara positiv men det är så svårt när man är så bakbunden fysiskt och knappt kan röra sig. Har googlat runt på massor av gravidbloggar för att känna mig mindre ensam. Verkar vara mer vanligt än vad man tror att det är riktigt tungt såhär mot slutet och det verkar vara fler än jag som inte kan gå. Vissa hoppar till och med på kryckor eller sitter i rullstol. 

Stor kram till er alla så hörs vi mer sen! <3

Dessa två tvålar hittade jag på ICA för 10:-/styck och dom får hänga med i BB-väskan//Och tänkte tipsa om dessa när det kommer till bomullspinnar/pads. Mina favoriter! 

Och dagens lunch blev rödbetsbiffar med sallad och qunioa! Supergott och enkelt. Och citronmajonäs på sidan såklart (det är sååå gott till dom flesta vegobiffar/bollar). =)

Jag och magen i soffan igår. Tofflorna från H&M är så himla gosiga och perfekt nu till hösten. Ska köpa ett par vita också tror jag!

Och denna hittade jag också på ICA! Ska bli kul att testa istället för chailatte-pulver. Tror att det kan bli jättegott och jag lyckades fånga sista exemplaret som stod på hyllan så verkar poppis bland många också vilket oftast tyder på bra betyg! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish