Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En söndag som lider mot sitt slut

Hej fina!

F sprang nyss ut med vovvarna på sista svängen innan läggdags och jag tänkte passa på att slänga upp ett inlägg här inne. Mår ni bra? Jag mår faktiskt jättebra och är laddad med massor av ny och positiv energi efter en helg med min fina man. Han vet verkligen exakt hur man ska få mig att må bra. Smärtan har dock varit värre än någonsin idag och jag har inte kunnat stödja på benet alls. Har mest legat ner hela dagen trots att jag är superpigg och vill göra massor med saker. Det får vänta några veckor helt enkelt.. Imorgon får jag skjuts till massören rätt tidigt och ska bli kul att se om det blir till någon hjälp. Uppdaterar er senare såklart! Tycker det är så tråkigt att inte kunna gå och på så vis bli helt beroende av F. Kan liksom inte ens ta mig till stan för att möta upp en vän och fika. Tur att han alltid ställer upp mer än mest men ändå.

Hoppas ni har haft en helt underbar helg. Jag saknar alla era fina kommentarer här inne! Ska nog öppna kommentarsfältet inom några veckor igen iallafall. Blir ju en helt annan känsla att skriva när man får respons i form av andras ord, tankar och funderingar. STOR kram till er! 

Imorse åt vi frukost i sovrummet framför en film. F fixade mackor med vegoskinka från Astrid och aporna bland annat, så gott! Och det där lilla rosa som sticker fram på sidan är min gravid-tablett (som jag har slarvat med så det knakar om och förmodligen bara ätit 1/3 av alla mina dagar som gravid). 

Och två vardagsglimtar från idag. Zelda som kollar efter Dexter som ligger och tuggar ben på mattan och en av våra få blommor vi har här hemma. Det är typ bara sådana här gröna växter vi lyckas hålla vid liv, haha. 

Och kvällens gottis! F tyckte att vi skulle fira att jag hade nått 100k på instagram och jag tackade såklart inte nej till fruktfat och choklad 😉 Tack snälla ni för att ni följer mig även där. Blir så himla glad! Porslinet är från inwhite4you.se.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish