Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tidig morgon

Hej fina ni!

Vi är uppe rätt tidigt idag och har precis ätit frukost. Om en liten stund ska vi hämta ut ett paket, sola lite och åka förbi gymmet och se om jag kanske möjligtvis kan röra mig lite i form av att cykla. Hade varit så underbart att få röra på benen lite för som ni vet kan jag verkligen inte gå just nu. Min vardagsflykt och det jag har älskat mest har ju varit promenader så att känna sig så ”fastbunden” gör nästan mer psykiskt ont än fysiskt. Särskilt eftersom jag bara går hemma. Men ja, cykla ska jag testa idag! Har fått mycket tips om att det faktiskt kan fungera att röra sig på det viset trots att man inte alls kan gå. Hade varit så enormt tacksamt om det gick för då vet jag var jag kommer hänga fram till förlossningen, haha =)

Annars så har jag bokat in ett besök hos en privat massör nu på måndag förmiddag. Hon hade egentligen inga tider förrän nästa vecka (som typ också var fullbokad) men tryckte in mig i sitt schema ändå. Är så tacksam för det och tror verkligen att hon kommer kunna hjälpa mig att förstå VAR smärtan sitter iallafall. Jag beskrev mina symptom för henne och hon svarade att det låter som en låsning i S/I-leden och det är PRECIS vad jag tror också då varken foglossning eller ”falsk ischias” stämmer in på exakt hur mina problem utspelar sig. Jag är nog egentligen inte så rädd för smärtan i sig utan är mest orolig att jag kommer ha såhär resten av livet nu. Får panik av bara tanken. Hade någon sagt till mig att det kommer lösa sig till 100% efter förlossningen hade jag nog kunnat bita ihop och sluta tänka på det så mycket. Men jag (precis som dom flesta andra, haha) googlar ju lite för mycket för mitt egna bästa vilket resulterar i skräckhistorier om kvinnor som flera år efter förlossning fortfarande har låsningar och smärtor i höften/ryggen osv. Kan iallafall lova att jag kommer uppskatta min kropps funktioner till fullo om den blir bra igen – något jag tagit förgivet innan jag fick gå igenom detta. Så ni som faktiskt kan gå utan smärta – var lite extra tacksamma idag! 

Nu ska jag inte blogga mer om detta alls hade jag tänkt. Jag brukar ha lite som ”regel” att få gnälla och vara ledsen över något i kanske en vecka och efter det är det dags att bli positiv, acceptera läget och ta nya tag. Så det är det jag tänker göra också. Självklart kommer jag att skriva om mina behandlingar (hade tänkt testa allt från vattengympa som börjar på tisdag, sjukgymnast och akupunktur + massage) men inga fler gnälliga inlägg, haha. Nu tar vi nya tag och det är trots allt mycket i livet som är så himla bra också. Man får anpassa sig efter förutsättningarna man har precis här och nu. Och nu är det inte länge kvar alls tills ongen är ute. Vecka 36 går vi in i på måndag. 

Ha en underbar dag och stor kram till er! =)

Till frukost blev det vanlig havregrynsgröt kokad med skalade hampafrön och nektariner och lite färska bär + kanel och socker på toppen. Mums!

Gårdagens mage! Den ser så liten ut på bild och när jag kollar i spegeln samtidigt som jag känner mig helt enorm i kroppen och i mig själv, så konstigt egentligen//Lilla bebis som trycker på revbenen så att dom knäcks och knakar. Imorse knakade han till dom så hårt att jag ryckte till och det LÄT verkligen som att det knakade. Snart är han här. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish