Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godnatt!

Hej fina vänner!

Hoppas ni mår bra. Vi kom precis hem från gymmet och jag fick cykla i en halvtimme. Vilken lycka! Var så himla skönt men när jag däremot var klar hade höften lagt av helt så F fick typ bära ut mig därifrån, haha.. Nej usch. Hoppas massagen på måndag kan hjälpa mig lite! Har hört så mycket bra om tjejen jag ska till så tror verkligen på detta. 

Annars så har vi myst hemma idag och dagen har gått sjukt långsamt. Vi gick och la oss i sängen igen efter frukosten. Pratade och myste och somnade en stund. Vaknade strax före tolv och F åkte och handlade hem sushigrejer och gjorde sedan iordning ett stort fat med sushi. Mums! Vi såg på film samtidigt som vi åt och efter det så åkte vi ut med hundarna till skogen så att dom fick springa av sig lite då jag inte har möjlighet att rasta dom som dom förtjänar under veckorna. Vilken lycka det var för dom! Blev helt lycklig jag med bara av att se dom njuta av friheten och all rörelse. Vi hämtade ut paket (visar imorgon!) och sedan lämnade vi återvinning och åkte hem. F slängde ihop hemgjord pizza och det blev återigen en film till det. Tanken var också att vi skulle hinna sola lite solarium men då det var helt upptaget på parkeringen så blev det inget av det. Vi ska testa igen imorgon istället! Nu ska vi krypa ner i sängen och prata och jag ska få min kvällsmassage innan det är dags att sova. Hoppas ni har haft en jättefin dag och stor kram till er alla! <3

Sjukt glammig i ett av typ fyra par mjukisar som passar + Fs tröja//Och Zelda och F som busade och klappades massor. Dom älskar verkligen varandra SÅ mycket. 

Väl hemma intogs soffläge med benen högt upp i vädret//Och pusskalas med hundarna stod också på schemat såklart!

Denna godbit trillade ner i brevlådan igår och den blir perfekt till min vattengympa på tisdag. Tack snälla todiefor för en fin överraskning och present! Deras bikinis finns att köpa HÄR och HÄR//Pizzan blev enkel med en bas på ketchup och creme fraich, vegoskinka från Astrid och aporna, tomat, paprika och oliver + ost. Så gott!

Och sushin var helt magiskt god! Min karl har verkligen blivit expert på att göra den. Övning ger färdighet! Denna gång hade vi i gurka, röd paprika, philadelphia med smak och avokado. Ni kan läsa mer om hur vi går tillväga HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish