Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Den eviga kampen mot smärtan

Nu kommer ännu ett sådant där gnälligt inlägg. Så tråkigt, jag vet. Men det är så mitt liv ser ut just nu. Gråter konstant av maktlösheten (för att inte tala om smärtan) och kan knappt leva med tanken att jag förmodligen kommer att behöva ha såhär ont i över en månad till. Kanske till och med två. Det är klart att det blir enklare om man tar dagen som den kommer men just nu så är det svårt att tänka så. 

Tycker inte att man får den hjälpen man behöver heller av den ”vanliga” svenska sjukvården. Känns inte ens som om någon vill lyssna på en utan bara läser rakt av ett manus vad man ska säga till ”sådana som mig”. Det ger mig lite smått panik! Personalen känns okunnig, ”skyller” på något annat och hävdar i princip att det bara är att stå ut. Och då är det ingen som har kikat på min höft eller mitt bäcken utan uttalar sig bara i form av ”det låter ju som..” eller ”det är nog..”. Man känner sig extra ensam när ingen ens tar sig tiden att försöka förstå en eller hjälpa en. Jag har aldrig tidigare behövt ha kontakt med sjukvården på det viset då jag aldrig tidigare i mitt liv haft problem med kroppen men nu förstår jag verkligen alla som förklarat för mig att sjukvården (tyvärr) är under all kritik. Vi har bestämt oss för att söka vård privat så tänkte spendera dagen med att kika runt på olika sjukgymnaster eller med att hitta en bra och kunnig kiropraktor som arbetar mot just gravida. Har ni några bra tips får ni jättegärna maila mig. Det spelar ingen roll vad det kostar eller var det ligger. Kan tänka mig att åka genom hela landet bara för att få någorlunda hjälp. För just nu är det så outhärdligt att det knappt går att klara dagen. Jag är inte heller en person som gnäller på ”små” smärtor och krämpor utan det har faktiskt blivit riktigt, riktigt illa. Hela höger höft är låst och jag kan inte gå eller röra mig alls. Känner mig lite smått sviken av min kropp då jag alltid tagit hand om den, rört på mig och ätit bra. Nej, usch..

Gårdagens mage. På måndag går vi in i vecka 36 och baserat på faktumet att jag inte ens kan röra mig så känns det som om tiden står stilla nu. 

Fuskade till det igår till middag med denna. Den är supergod och hur enkel som helst! Tillsatte även soltorkade tomater och oliver för att det skulle smaka ännu bättre!

En sovande Dexter//Och gårdagens fruktfat. Så himla gott med färska hallon och passionsfrukt. Det är bland det godaste som finns just nu då det är sött och syrligt på samma gång!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish