Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vattengympa

Jag har haft en riktigt jobbig dag idag. En dag i ångestens och smärtans namn. Mina höfter, mina ben, min rygg och mitt bäcken har gjort så ont att jag stundvis inte har kunnat gå. INGET har hjälpt och jag har spenderat större delen av dagen gråtandes – både på grund av smärta och maktlöshet. Det är fruktansvärt när kroppen inte vill samarbeta eller fungera som den ska och något jag ska bära med mig resten av mitt liv är tacksamhet över att min kropp är frisk och just FUNKAR (för det hoppas jag att den ska börja göra igen när bebis är ute). Hundarna har blivit lidande då jag inte kan ta ut dom på långa promenader och jag har bara känt mig osmidig, ivägen och oduglig. Kan liksom inte göra något och bryter ihop konstant på grund av smärtan. Min barnmorska tyckte att jag ska testa att gå till sjukgymnast så det ska jag göra till veckan och jag ska även besöka henne inom ett par dagar så att vi kan prata mer om det hela. 

Jag kan ju som sagt knappt röra mig längre vilket hindrar mig från en av sakerna jag tycker om mest – träna och röra på mig. Ett alternativ som jag hört så mycket om är vattengympa så nu är jag faktiskt uppbokad på det och kör igång med mitt första pass redan till veckan som kommer. Jag kommer att träna hos Magplasket och ni som vill läsa mer om dom kan göra det HÄR. När jag var på mammagrupp så hörde jag så himla mycket bra om deras verksamhet och det ska bli kul att testa om det är något för mig. Även min barnmorska rekommenderade dom då hon trodde att jag skulle känna en enorm frihet under vattenytan och finna nya vis att röra mig på. Hon hade även jobbat ihop med en av barnmorskorna som har verksamheten tidigare så det känns väldigt tryggt på det viset också. Jag och F bokade också in oss på en profylaxkurs hos dom och dessa kan ni också läsa mer om HÄR. Nu tänkte jag klicka hem lite nya bikinis så att jag är redo för mina sista veckor som gravid. Jag fick så himla mycket ny livsglädje när jag bokade upp mig på detta och hoppas att det iallafall ska ge mig en chans att få må bättre innan det är dags att föda. När jag har problem rent fysiskt så mår jag även dåligt psykiskt, vilket inte alls är kul. Delar såklart med mig av mina upplevelser när jag har varit där för er som är intresserade =) 

Just profylaxkursen vi har bokat in oss på ser jag så enormt fram emot då den lät himla bra när jag läste om den. F är också supertaggad och ser fram emot det.

Här är fyra bikinis helt i min smak men jag ska kika runt lite på andra hemsidor också. Dessa finns HÄR, HÄR, HÄR och HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish