Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag igen

Hej fina!

Dagarna går så himla fort och tiden bara rinner iväg. Snart är vi fem här hemma i familjen! Igår såg jag en jättesöt bild på instagram på en pappa som sover med sin nyfödda son och det var faktiskt då det slog mig att ja, snart har vi också en bebis här ute hos oss. Började gråta lite lyckotårar när jag föreställde mig hur F ligger och myser med bebis en tidig morgon. Hormonerna är upp och ner så det skriker om det! Är superglad ena sekunden och nästa är jag så himla ledsen och känner mig bara stor, ful och klumpig. Bytte bakgrundsbild på mobilen idag också till en bild på bebis från 3D-ultraljudet. Det blir som en liten påminnelse kring varför jag ser ut och mår som jag gör just nu. Att det kommer att gå över och att det inte är länge kvar tills det faktiskt gör det. 

Annars har F hämtat ut massor av paket på morgonen och sen köpte han hem frukost och tränade. När han kom hem så åt vi tillsammans och sen myste vi i sängen tills det var dags för honom att åka till jobbet. Jag ska bara ta det lugnt här hemma idag och ikväll får jag lite besök. Just nu är min foglossning så illa att jag inte kan stödja alls på mitt högra ben. Faller ihop direkt. Vet inte om det är normalt att det ska göra SÅ ont att man faktiskt inte kan röra sig alls. F mailade vår barnmorska om det så vi får se vad hon säger.  

Sen så hände något superknäppt igår. Jag har ju nämnt förr att min hy är lite upp och ner och har varit det under graviditeten. På kvällen smörjde jag på en ”kräm” på alla finnar jag har (mina utbrott kommer alltid runt hakan och munnen) och det började bränna som attans. Jag har ju använt denna kräm heeeela tiden och varje dag så tänkte inte så mycket på det och efter några timmar så gick jag in på toaletten igen och kunde knappt tro mina ögon! Hade fått ”brännmärken” och små sår runt varenda ställe jag applicerat den på. Helt galet! Fick skölja med massor med vatten och lägga på aloe vera. Så sjukt att hyn kan reagera så från en dag till en annan. Ser lite bättre ut idag men är fortfarande fruktansvärt. Nej, nu under resterande gravid-veckor så kör vi enbart på en snäll rengöring (använder en tvål från LUSH), lite ansiktsvatten med tea tree (också från LUSH) och en snäll kräm med lugnande egenskaper och aloe vera från The Body Shop. 

Måste förresten skriva att jag är hur glad som helst över att ni trycker på det lilla hjärtat nere till höger i varje inlägg nu när kommentarsfältet är avstängt under en stund. Tycker det är så kul att få lite kontakt med er ändå och känna att ni fortfarande läser inläggen och gillar dom. Så jättetack för det! <3

Önskar er en jättefin dag så hörs vi mer sen! Kram!

Gårdagens mage såhär i mitten av vecka 35. Idag är det 38 dagar kvar tills beräknad födelse. Tröja från mom2mom.se, byxor från H&M och skorna finns HÄR

Och annars ser mina dagar mest ut såhär, haha. Soffläge, tv, böcker och stora glas med vatten (är så dålig på att dricka annars)//Och till middag blev det vegokött, potatis/morötter i ugnen, bönsallad och mangoraja-sås. 

Och månadens naturalbox landade också i brevlådan för någon dag sedan. Ni kan beställa en egen HÄR

Och igår efter att Emelie hade fixat mina fransar så myste vi med senlunch och lite juice till efterrätt. Kolla hennes tatuering förresten!? Så fin! Och tack för en jättemysig dag vännen! <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish