Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En rolig onsdag

Godmorgon finaste ni!

Idag ska jag få nya fransar och denna gång ska vi köra helt på volym! Ska bli så himla kul och jag älskar verkligen effekten som volymfransar ger. Visar resultatet sen såklart. Ska bli skönt att slippa lägga på mascara om dagarna igen. Efteråt ska jag och Emelie äta tapas och bara snacka skit och mysa. En riktigt härlig onsdag med andra ord! Hoppas bara att benen vill bära mig och att höften inte gör för ont. Håller verkligen alla tummar och tår för att smärtan inte ska förstöra hela dagen! Blir så leds på mig själv då jag verkligen märker att jag är inne i en sådan negativ fas och bara sprider tråkig energi omkring mig. Gick igenom bloggens startsida och det finns inte ett enda inlägg där jag inte gnäller över något men jag orkar verkligen inte låtsas som om allt är perfekt när jag har SÅ ont. Ni får ju verkligen hänga med mig i livets alla känslor och genomgångar här inne. 

Imorgon kommer min andra vän Emelie (har lärt känna två stycken Emelies som blivit två av mina närmsta vänner sen jag flyttade hit till Göteborg, haha) hit och myser när hon slutar jobba. Ser fram emot det massor också. Känns skönt att ha så sprudlande och härliga vänner runtomkring sig som vet precis vad dom ska göra för att man ska må så bra som möjligt. Att ha fina människor i sitt liv är verkligen det viktigaste i världen.. <3

Önskar er alla en jättefin dag och ber om ursäkt för alla klagomål jag lämnar här inne. Hoppas ni står ut! Stor kram på er!

Morgonmagen! Och visst ser den rolig ut från sidan!? Och inte alls så stor! Man kan inte tro att det ligger en 45 cm lång bebis där inne. Så häftigt!

Och till frukost idag stod denna frukostpåse på menyn. Ikväll när F slutar jobba ska vi nog passa på att storhandla och fylla kyl och frys. Behövs verkligen!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish