Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ny vecka

Hej fina ni!

Måndag idag vilket innebär att vi går in i en ny vecka. Vecka 35 alltså. Nu är det nära! Räknar dock med sju veckor till och hoppas på att bli positivt överraskad. Igår började vi läsa ”föda utan rädsla” från början igen och läste ut hela boken under kvällen. Var skönt att läsa den från pärm till pärm och få lite mer sammanhang i det hela än när man läser lite i taget. Både jag och F fick massor av ny information kring förlossning, tekniker att hantera rädsla och smärta och annat. Extremt bra och givande bok! Och den innehåller dessutom massor med bra övningar som man kan göra ensam eller tillsammans. Vi brukar göra dom tillsammans på kvällarna innan vi ska sova. Blir en jättemysig kvällsrutin. 

Sitter för tillfället och smuttar på min chai latte och när jag är klar vid datorn tänkte jag hoppa in i duschen och skämma bort mig själv lite med ansiktsmask, inpackning, pedikyr och allt som hör till. Har inte så mycket andra planer idag. Tanken var att vi skulle gå på en föräldrakurs ikväll men vi skippar nog det trots allt då vi ska gå en annan lite längre fram också som känns lite mer givande. Vi har ju gått igenom det mest ”vanliga” redan i form av att läsa massor med böcker, kolla på profylax-videos osv så vill hellre lägga tid på en kurs som är lite mer djupgående. Har väldigt mycket foglossning också för tillfället så vill helst bara ligga under en filt och tycka synd om mig själv, haha. 

Önskar er en jättefin dag så hörs vi lite senare!

Stora, runda magen igår i slutet av vecka 34. Ska bli kul att se hur den ser ut om ytterligare en vecka. Ser ni hur mycket den har växt!?

Goda äggmackor med råsaft till frukost//Och middagen igår fick bli en supergod tikka masala med broccoli och qornbitar + sallad på sidan av. Och fullkornsbulgur. 

Och på kvällen hade vi fruktstund framför en film som vanligt. Och efter det läste vi som sagt. Älskar dessa lugna och fridfulla kvällar. Njuter till fullo nu innan livet med en liten. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish