Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Mitt gamla jag..

..jag saknar dig. Jag saknar den där tjejen med 100 bollar i luften som hade all ork och energi i världen. Som jobbade tio timmar, drog hem och jobbade vidare med bloggen, tog hand om hundar, man och hem, drog och tränade och fortfarande hade massor med glöd kvar efter det. Den där tjejen med GO i som nästan aldrig satt ner och tog det lugnt (trots att det såklart också behövs ibland). Den där tjejen som aldrig hade ont någonstans eller klagade på något. Jag saknar min snygga kropp och min hy, mitt hår och alla mina gamla kläder. Mest av allt saknar jag att vara ägaren av min egna kropp. Jag har faktiskt aldrig trivts med att vara gravid utan bara ”accepterat” det så gott det går. Jag tycker det är helt fantastiskt att vissa kvinnor trivs så bra i sin graviditet och med sin mage och kropp och jag är givetvis ledsen att jag aldrig fick uppleva det. Jag kommer aldrig att sakna att ha mage sen när jag väl har fött (som många gärna vill trycka i mig att jag visst kommer, haha), men däremot så är jag övetygad om att jag kommer vilja bli gravid fler gånger framöver. Jag vill ha en stor familj! Men det får vänta i fleeera år innan det är dags för bebis nummer två. Först ska jag hitta tillbaka till mig själv och bygga upp min kropp till sitt gamla, starka jag igen. Jag har alltid tidigare trivts så bra i mitt egna skinn och att helt plötsligt inte göra det har varit en stor förändring i mitt liv. Men förmodligen en rätt nyttig resa det också då jag vuxit mycket i mig själv tack vare just känslan att otrivas. Låter kanske lite konstigt men så är det faktiskt. 

Lite gamla outfits i min gamla kropp, haha.. Snart får jag tillbaka den igen och jag kommer uppskatta varje sekund i rörelse och frihet. Och jag kommer shoppa loss i alla butiker som finns (okej inte riktigt, men ni förstår). Har faktiskt inte köpt mig ett enda plagg sen jag blev preggo mer än några tighta, tråkiga linnen och tröjor och pösiga byxor.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish