Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Gravid i vecka 35

Hej fina!

Jag tänkte inleda detta inlägg med att skriva att jag har stängt av kommentarsfältet på obestämd tid. Vissa människor gör mig helt tokig med sina kommentarer. Orkar inte förklara mig mer än så men ni som har lite koll på hur bloggvärlden funkar förstår nog vad jag menar, haha.. Kanske öppnar det längre fram och kanske inte. Vi får se helt enkelt hur det känns!

UPDATE: Vill tillägga att jag verkligen UPPSKATTAR alla andra kommentarer jag får här inne och blir så himla glad av er som tipsar, inspirerar och skriver snälla saker. Ni är verkligen fantastiska och som jag skrivit förr så känns ni som ett stort tjejgäng med fina vänner. Ni betyder så mycket för mig så ni anar inte!! <3 Nu som gravid, trött och hormonell så orkar jag bara inte ta mig tid att ens se kommentarer som "DU VET VÄL ATT DU INTE FÅR ÄTA SUSHI SOM GRAVID?!" (min sushi består dessutom av lite ris och avokado typ men sen vet jag också att man FÅR äta sushi med fisk också om man vill det när man väntar barn) eller kommentarer som "DU VET VÄL ATT DU INTE KAN HA SÅDÄR LÅNGA NAGLAR NÄR DU HAR EN BEBIS" osvosvosv. Är det inget elakt så är det ett tillrättavisande eller något annat och jag blir helt tokig på sådant nu. Blir inte ledsen eller arg och tar inte heller åt mig utan blir bara irriterad och provocerad. Jag tycker som ni kanske redan vet att alla får välja sin egna väg och alla vet bäst själva vad som funkar för dom och inte. Kort och gott så orkar jag inte irritera mig själv genom att se dessa kommentarer så det är på grund av detta jag vill vila från kommentarsfältet ett tag. Förstår inte hur exempelvis Blondinbella orkar ha ett öppet kommentarsfält. Jag dör typ inombords när jag läser vad vissa skriver till henne. Så nu vet ni lite närmre och ni som tar er tid att skriva sådant till andra borde verkligen låta bli. Som idag när jag såg någon som kommenterat en kvinnas val att ta med sin nyfödda bebis ut på stan i vagnen; "oj, jag hade AAAAAAALDRIG gjort sådär med min nyfödda, du vet väl att det är livsfarligt för bebisen att vara ute bland folk!?". Blir helt tokig av sådana uttalanden just nu. Er andra vill jag återigen tacka. Ni är verkligen BÄST! Skickar tusen stora kramar till er <3

Tänkte dela med mig av bilder på magen nu i vecka 35 iallafall. Idag bytte vi ju vecka som jag skrev lite tidigare. Tycker verkligen att magen växer helt galet mycket och snabbt nu. Det är 41 dagar kvar till BF idag och alltså i princip en och en halv månad tills vi får möta vårt barn. Barnets totala längd är nu 45 cm och han väger cirka 2,38 kg i början av veckan och 2,56 kg vid veckans slut. Det centrala nervsystemet är snart helt klart och matsmältningsapparaten är nästan färdigutvecklad. Barnet fortsätter att lägga på sig vikt och fyller nu ut nästan hela livmodern. Barnet har inte så mycket utrymme att röra sig på längre. Bebis ökar cirka 25 till 30 gram och rörelserna kan kännas annorlunda nu. 

Om mig som mamma står det att broskbensfogarna i bäckenet luckras upp på grund av hormoner och att det kan göra ont i ryggen och bäckenet. Jotack! Jag kan knappt stödja på mitt högra ben just nu på grund av smärtor. Gör så förbannat ont att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Vill att denna graviditet ska vara över NU och helst igår. Är så leds och trött på detta nu. Barnets tyngd får också bäckenet att vidga sig inför förlossningen. 

Dessa bilder tog jag nu under eftermiddagen så såhär ser magen ut just nu. Är så spänd och taggad på att få möta personen som ligger där inne. Snart är vi i mål.. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish