Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Gravidbehandling hos fina Susanne på HUD

Det var helt fantastiskt att kunna ligga på mage på denna ”gravid-bädden”. Kände mig så lätt och som om jag inte hade någon mage alls nästan. Lyx!

I fredags besökte jag Susanne på HUD för en gravidbehandling. Jag trivs inte alls i min gravida kropp eller med min hy just nu men direkt jag kom dit så infann sig dock lugnet och jag kände att jag var i proffsiga och trygga händer. Det var dessutom så himla mysigt därinne med tända ljus, dämpad belysning och lugn musik. Och vet ni hur enormt tacksam jag är nu i efterhand över att jag bokade in detta besök!? Jag fick en sådan skön massage så det var inte klokt och mådde som en prinsessa efteråt. Även en lättare ansiktsbehandling fick jag och jag kände mig så fräsch och ren i hyn när vi var klara. Alla mina spänningar i kroppen hade släppt helt och jag ställde mig själv frågan om ”varför jag inte har gjort detta tidigare!?” kanske tio gånger medan jag låg där. Kan verkligen rekommendera ALLA gravida i Göteborgstrakterna att besöka Susanne om ni vill pyssla om er själva lite. Det är man värd när man bär en bebis i magen dygnet runt i nio månader. Det sliter mer på kroppen än vad man någonsin kan tänka sig. 

Lite information om salongen: Susanne på HUD har valt att nischa sig helt mot blivande mammor och är helt ensam om behandlingar för just gravida. HUD har även ett samarbete med Magplaskets gravidvattengympa, barnmorskegruppen och lillugglans BVC. Ungefär häften av kundkretsen är just blivande mammor och man kan välja mellan många klassiska behandlingar som ex. ansiktsbehandling, vax och varm stenmassage men även fotvård och tuffare behandlingar så som kemisk peeling. Det erbjuds även brun-utan-sol-behandlingar. När det kommer till ansiktsbehandlingar så jobbar Susanne med märket Dermalogica och produkterna var verkligen så otroligt snälla mot min känsliga gravidhy. Vill ni läsa mer och se omdömen så hittar ni henne på instagram under namnet @hudsw och på facebook under namnet ”HUD”. Prisinformation och information om behandlingarna finner ni HÄR.

Vill verkligen genuint från hjärtat säga att detta är bland dom bästa upplevelserna jag har haft under graviditeten. Tack snälla Susanne för att du pysslade om mig! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish