Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon söndag!

Att det redan är söndag! Tiden går så himla fort. Igår hade vi myskväll och drog fram massor med frukt, chips och smält choklad. Vi såg en drama som handlade om att en man får veta att hans dotter inte är hans typ sju/åtta år senare. Den var faktiskt jättebra! Kommer dock inte ihåg vad den heter nu, så typiskt mig, haha..

Idag ska vi bara ta det lugnt återigen. Min foglossning är lite, lite bättre så kanske hänger med F till gymmet och går låååååångsamt på bandet en liten stund. Hatar den där känslan av att jag verkligen behöver röra på mig men inte kan. Har ni några tips mot förstoppning förresten? Har haft problem med det nästan hela graviditeten (precis som dom flesta andra gravida) men nu är det nästan extremt just för att jag inte kan röra mig lika mycket som innan på grund av alla smärtor. Kommentera jättegärna. Vet att plommon, kiwi och torkade aprikoser brukar funka rätt bra på mig men har ni några andra tips så blir nog både jag och en hel del andra som läser tacksamma. Kram på er! =)

Gårdagens fruktfat//Och gårdagens mage. Byxorna är mysbyxor från H&M och tröjan är också från H&M. Har inhandlat jättemånga tröjor i just denna modell då dom är otroligt bekväma och går att dra över magen. Sen är dom billiga då jag inte har någon vidare lust att lägga pengar på gravidkläder. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish