Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vardagsglimtar

När ni läser detta så är jag på lunchdate men en annan tjej som också är gravid. Så mysigt med mammavänner! Efter det ska jag följa med henne till barnmorskan och sen väntar mammagrupp. Spännande! Tänkte dela med mig av lite vardagsglimtar från igår så länge och även passa på att önska er en fin dag!

Läste Amelia i soffan och jag tycker verkligen om den tidningen trots att den är för lite ”äldre” kvinnor egentligen. Dock så gillar jag typ ALLA tjejtidningar och läser allt från SOLO till Veckorevyn osvosv//En av bebis lådor och stora magen. 

Och Zelda på sitt berg av kuddar. Kuddarna finner ni hos Hemtex, H&M och inwhite4you.se

Och Dexter i väntan på att jag ska kasta hans pipleksak. Passade på att ta några bilder på honom medan han satt så fint, haha.. 

Och blommorna jag köpte för typ en vecka sedan har nu äntligen slagit ut! SÅ vackra//Och Dexter på väg tillbaka med sitt får som jag kastat iväg åt honom. Denna kille älskar att leka och får aldrig nog. 

Och finaste vaggan som bara väntar på att vi ska lägga ner en bebis i den. Sängkläderna, täcke + kudde och vaggan är alla från lekmer.se. Vaggan finns HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish