Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Startshop.se

Här kommer ett litet shoppingtips som gör det billigare att handla på nätet. Med hjälp av startshop.se så får du pengar tillbaka varje gång du handlar och dom har ett avtal med allt från Nelly, Zalando, Boozt, SAS och Hotels. Dessutom får du 100:- för varje medlem du värvar. 

Att bli medlem tar endast tio sekunder och det är också helt gratis. Allt du behöver göra är: 

1. Registrera dig på startshop.se

2. Välja mellan över 200 butiker (varje gång du ska handla via nätet kan du gå via startshop.se och välja butiken du ska shoppa i. Du handlar sedan i butiken precis som vanligt men skillnaden blir att det du köper registreras och du får pengar tillbaka)

4. Dela med dig till dina vänner om hur även dom kan spara pengar! 

Du kan logga in på startshop.se via facebook eller med din mailadress + ett lösenord som du själv väljer. Du får pengarna tillbaka i form av en insättning på ditt bankkonto eller som ett gåvokort i din favoritbutik. Du får som sagt också 100:- i bonus när en medlem som du värvat tjänat ihop 100 cashbackpoäng via hemsidan. Har du många vänner på facebook eller en blogg kan du på så vis tjäna tusentals kronor. Du kan hela tiden också följa med i hur många vänner du värvat och hur mycket poäng dom tjänat på sidan ”värva vänner”. 

Ett litet urval av alla butiker som finns! Inlägget i samarbete med startshop.se

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish