Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Redo att föda barn..

..Lite så känner jag nu. Såklart får bebis gärna stanna i magen lite till men nu börjar det bli mer jobbigt och tungt att vara gravid än någonsin. Känner mig som en gnällig gammal tant och kan knappt böja mig ner för att knyta skorna längre. Tröjorna går inte att dra över magen och allt gör bara ont. Satt och klickade runt massor i alla webshoppar igår och tänkte lägga en beställning idag på ett set snygga träningskläder + lite annat smått och gott som får bli en liten ”morot” och påminnelse om att det inte alls är länge kvar nu innan jag kan röra mig som förr och träna igen + komma i mina gamla kläder till vardags. Ska bli så otroligt skönt! Något annat preggo där ute som längtar lika mycket som jag och också är i sluttampen av graviditeten? Max två månader kvar för min del nu! Om bebis nu bestämmer sig för att gå över tiden två veckor. Annars kan det lika gärna vara mellan fyra och sex veckor kvar. Men är inställd på det ”värsta”. 

Imorse var jag enormt sugen på gröt och färsk frukt till frukost så F ställde sig och kokade havregrynsgröt. Var jättelängesedan jag åt det och det var supergott. Hade lite kanel och socker på också. Mums! Sen har vi bara myst på här hemma innan det var dags för honom att åka till jobbet nu vid tolvtiden. Jag tänkte bli klar med alla dagens ”måsten” vid datorn och efter det ska jag vika massor med tvätt, städa rent och plocka lite här hemma följt av en lååång dusch. Ikväll väntar en middagsdate på stan med en fin vän. Så mysigt!

Önskar er en jättefin dag och stor kram till er!

Vi hade hallon, jordgubbar, blåbär, nektariner och kiwi till! Så gott! En annan favorit är att ha banan i gröten. Det älskar jag! Porslin från inwhite4you.se.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish