Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Mitt besök hos Rapunzel

Som jag skrev lite tidigare så besökte jag Rapunzel Of Sweden och deras salong här i Göteborg igår. Såg att många ville att jag skulle skriva så utförligt som möjligt om det då flera verkar vilja gå dit och sätta i löshår så ska berätta så mycket jag kan om hur vi gick tillväga. Har ni några frågor om håret eller något annat så är det bara att fråga i kommentarsfältet så svarar jag där som vanligt! =)

Mitt hår var rätt orange-aktigt när jag kom dit och sommaren hade verkligen tagit ut sin rätt på det. Det var också väldigt torrt och saknade glans helt + att topparna hade börjat gå av och falla sönder. Så ja, sommaren och solen hade som sagt verkligen gjort sitt på mitt stackars hår. Jag har haft lite ljusare brunt hår under rätt lång tid nu och varit fantastiskt nöjd med det men nu till hösten så känns det rätt givet att gå några snäpp mot det mörkare igen och en chokladaktig lite mörkare nyans var det jag var ute efter. Jag var också lite sugen på att få lite längre hår som går att sätta upp i fina sidoflätor och enklare uppsättningar nu när jag ska bli småbarnsmamma och inte kommer ha så mycket tid över till att fixa håret varje morgon. Jag lockar ju oftast mitt hår och det tar ju ett ganska bra tag att få till alla lockar vilket inte kommer att prioriteras så mycket första tiden med bebis. 

När jag kom dit så fick jag träffa Alexandra som var så otroligt trevlig och duktig på det hon gjorde! Hon lyssnade verkligen på vad jag önskade med mitt hår och vi kikade på lite olika färgnyanser och pratade om vad som skulle passa just mig och mitt hår bäst. Vi hittade en perfekt mörkbrun och chokladaktig färg och i botten la vi en färg som var lite mörkare bara för att få det där djupet med lite olika nyanser i håret. Blev hur fint som helst! Under tiden som jag hade i färgen så fick jag framdukat snacks och bubbelvatten och det var verkligen så mysigt att känna sig ompysslad och omhändertagen på det viset. Alla tummar upp för det!

När vi sköljde ur färgen så fick jag även testa Rapunzels egna inpackning (finns HÄR) som var väldigt annorlunda jämfört med andra inpackningar jag testat. Håret blir riktigt strävt av den istället för lent och mjukt. Jag fick förklarat att det är för att den innehåller så otroligt mycket proteiner som verkar bra på torrt och skadat hår. Efter 20 minuter med inpackningen i + lite balsam var håret verkligen SILKESLENT och glansigt. Blev helt chockad av hur fint det faktiskt kunde bli och förstod inte att det var mitt hår som såg så fint ut! Och då använder ändå jag rätt dyra inpackningar från Maria Nila och Kerastase i vanliga fall. Denna utklassade dom helt! Kommer att göra ett eget inlägg med produkterna som fick följa med mig hem från salongen sen och även skriva mer om dom då (när jag hunnit testa dom ordentligt) så håll utkik efter det någon gång nästa vecka. 

Sen skulle vi sätta i håret och hon blandade två olika nyanser. Vi valde också att inte sätta i för mycket hår då jag har så otroligt tjockt hår i mig själv och bara var ute efter lite längd och inte tjocklek. Tre paket hår blev det iallafall och vi körde på ”nail hair” istället för mikroringar eller tejp. 

Jag blev så otroligt nöjd med resultatet och känner mig så himla fräsch och höstfin i håret! Och det ser så fint ut att ha uppsatt både i hög svans, boll, sidofläta och vanlig uppsättning vilket var något som kändes så viktigt för mig då jag som sagt inte kommer ha allt för mycket tid för mitt hår nu framöver. Även utsläppt är det superfint både lockat och rakt. Jag är också jätteglad att Alexandra valde det lite ”finare” europeiska håret på mig då det verkligen gick att klippa in perfekt i mitt egna hår. Verkligen ett JÄTTEtack till Rapunzel för så otroligt fint hår som blev exakt som jag önskade fast ännu bättre, jättebra bemötande och fantastisk personal! Kunde inte ha varit nöjdare med mitt besök! 

Såhär såg håret ut innan..

Och såhär ser håret ut nu! Visst blev det stor skillnad!? Är så otroligt nöjd så det är inte klokt! En hel ”gör-om-mig”behandling hos Rapunzel kostar från 6599:- vilket är ett jättebra pris för konsultation, färgning/slingning/isättning av hår + själva löshåret. 

Håret hemma i soffan, det ser rätt mycket längre ut än vad det är i verkligheten på just denna bild. Ingen aning om varför, haha //Och håret precis efter att jag var klar på salongen. Tycker färgen är lite svår att få till på bilder på avstånd men ni ser ändå nyanserna någorlunda bra!

Och här ser ni färgen mycket tydligare! Är helt kär i den och den blev verkligen EXAKT som jag önskade. Hur höstig och fin som helst. 

Visar som sagt bilder på produkterna jag fick med mig hem + skriver mer om dom längre fram. Så håll utkik om ni är sugna på att testa dom eller bara läsa mer! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish