Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Ännu en veckohandling

Imorse gjorde vi återigen en veckohandling. Så skönt att ha det bortgjort. Vet att många av er tycker det är kul att se vad vi handlar så ska börja bli bättre på att visa lite utvalda favoriter. Jag försöker alltid att testa något nytt när jag hittar roliga saker i butikerna men produkter vi ALLTID handlar rätt mycket av är frukt (nektariner, apelsiner, kiwi, passionsfrukt, melon, mango, äpplen, plommon osv), bär (oftast jordgubbar och hallon), grönsaker (tomat, gurka, babyspenat, broccoli, aubergine, zucchini, paprika osv), rotsaker (morötter och potatis för det mesta) och även kikärtor, bönor och linser. Sen handlar vi alltid bröd, ost och smör och rätt mycket juice då både jag och F är beroende av det till frukost och mellanmål. Frukt, grönsaker, bönor och linser kanske inte är sådär jättekul att se bild på men kan ju försöka visa upp lite mer ”spännande” saker någon gång då och då? Alltså vegetariska halvfabrikat och sådant? =)

Björnbär, hallon och jordgubbar fick hänga med hem idag, muums!//Och denna ”pepperoni” har jag hört så mycket gott om men aldrig testat. Ska bli kul att se om det är något för oss! Kanske slänger ihop en pizza nu under dagarna som F är ledig och tror denna kan bli ett perfekt pålägg. 

Sen hittade jag lite nytt när det kommer till frysta, vegetariska halvfabrikat. Eller ja, vårrullarna har vi aldrig köpt förr (så kan bli kul att testa) och ”köttet” från nya märket Oumph har jag verkligen längtat efter att testa. Det finns både färdigmarinerat i olika smaker (mums!!) och utan smak. Köpte med grillsmak + naturella stripes idag. Såg att O´learys runtom i hela Sverige har gjort en ny meny med BARA vegansk mat av märket Oumph! Så jäkla kul och nytänkande! Man kan köpa allt ifrån burgare till nachos-tallrik och allt är som sagt helt vego. Spännande!

Och denna råsaft är en stark favorit hos mig! Min mamma köpte den när hon hälsade på i Göteborg förra året och sedan dess har jag druckit mängder av den. Köpte nästan en per dag förut när jag jobbade på kontor. Mina favoriter är denna med apelsinsmak och den med ananas/apelsin/ingefära. Ni måste testa om ni inte gjort det!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish