Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Att rulla sushi en söndagskväll

Igår rullade vi (läs F, haha) massor av sushi här hemma och denna gång testade vi med philadelphia med smak av grillad paprika. Blev riktigt gott! Sen kan man ju såklart skippa osten helt och köra med bara grönsakerna eller annan fyllning. Vi brukar fylla våra med paprika, morötter, gurka och avokado + lite philadelphia och ris såklart. Blir riktigt fräscht, gott och mättande. Och man får äta hur många rullar man vill, haha 😉 Denna gång testade vi även med en annan soja än tidigare som var så mycket godare. Mums! Jag har skrivit lite mer om hur vi går tillväga HÄR för er som är sugna på att testa. 

Avokadon och den nya philadelphian!/Och F med hela munnen full av sushi som håller på att plocka bort efter rullningen. Fördelen med att rulla själv är ju att man kan äta under tiden med. 

Det färdiga resultatet! F är så petig och duktig och bitarna blir faktiskt riktigt fina. Vi hade inga pinnar igår men det gick minst lika bra att äta med fingrarna. Har ni testat att göra sushi själva? Blev det bra? 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish