Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

7 anledningar till varför jag ser fram emot hösten

Jag brukar vanligtvis vara väldigt negativt inställd mot hösten men denna gång har jag bestämt mig för att ta emot den med öppna armar. Just därför har jag satt ihop en liten lista med några anledningar till varför jag ser fram emot denna höst. 

Alla stora koppar med varma drycker –  Nu kan man krypa upp i soffan med en stooor kopp varm choklad med grädde och kanel eller köpa hem en extra stor chai latte när man är på stan. Finns så mycket goda, varma och lite ”juliga” drycker som inte gör sig lika bra på sommaren. Min favorit är chai latten från Espresso House som är gjord på sojamjölk. Så söt och god!

Tjocksockar – Jag tycker det är så mysigt att glida runt hemma i stora, tjocka sockar eller fina, varma tofflor. Det kan man ju inte riktigt göra nu när det är så varmt. 

Tända ljus – Jag är en sådan där person som har värmeljus ÖVERALLT på hösten och vintern. I olika färger, former, modeller och med eller utan lukt. Tycker det är så himla rogivande och särskilt när det är lite mörkare ute. 

Förändring – På hösten sker ju ofta någon form av förändring. Man börjar plugga, jobba, träna, skaffar en ny hårfärg, ja vad som helst egentligen! Mitt liv kommer ju förändras i form av att jag kommer att få möta mitt barn och bli mamma. Vi kommer att få upptäcka familjelivet tillsammans och lära känna en ny liten människa. Sen så ska jag nog bli lite mörkare i håret också (men bara lite) men det är ju en rätt liten förändring jämfört med den förstnämnda, haha. 

Inget dåligt samvete… – …Över att man inte är ute och tar vara på det fina vädret. Det känns helt plötsligt okej att bara sitta hemma under en filt och kolla på serier med en stor kopp te i knät. 

Snygga kläder – Med hösten kommer ju även höstmodet! Gud vad jag längtar efter att fylla min garderob med grått, vinrött, lila och andra höstiga färger. Tycker oftast det kommer in riktigt mycket snyggt i alla butiker. Och alla stora, mjuka koftor är ju också bara ett plus. 

Mycket mys – Jag och F myser ju på mycket året om men på hösten och vintern är vi lite extra mysiga med film, godsaker och tända ljus. Det blir som en helt annan stämning när det är lite kyligare ute. 

En stor kopp varm choklad med grädde, kanel och hallon. Så gott! Vi byter oftast ut den ”vanliga” mjölken mot kokosdryck eller havremjölk. Smakar minst lika gott!//Och en outfit från förra årets oktober. 

Lite sorbet med kokos på och på fötterna har jag såklart mina stora tofflor från H&M, haha..//Och denna jacka hade jag förra hösten/vintern. Finns HÄR men den var i rätt dålig kvalitet så skulle inte rekommendera den till någon. 

Använde mig även av denna teatox förra hösten//Håret hade en rätt mörk, chokladbrun färg som bästa Emelie ordnade på mig. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish