Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Söndag

Vi har precis kommit hem från stranden! Så skönt med ännu en heldag där. F är iväg och tränar och jag tänkte passa på att blogga lite innan en lång och skön dusch väntar. Sen tänkte jag ordna lite här hemma med tvätt och försöka fota magen lite också. Jag börjar känna mig lite sjuk också men hoppas att det håller sig borta. Har riktigt ont i halsen och hostar lite från och till. Hoppas det går över till imorgon och att det inte blir värre. Annars gör det väl egentligen inte så mycket om jag blir sjuk då jag ändå mest är hemma om dagarna. Men det är ju skönt att slippa om det går!

Till middag ikväll blir det hemgjord sushi och det är ju SÅ gott. Har skrivit HÄR hur vi går tillväga när vi gör vår. 

Har ni haft en fin helg? Önskar er iallafall ett jättefint avslut på helgen och stor kram på er!

Har hunnit slänga ihop lite matlådor inför veckan också och dessa biffar var en del av innehållet. Ett supertips om man vill äta ett lite nyttigare, vegetariskt halvfabrikat. Innehåller i princip inget dåligt alls utan blir som hemgjorda. 

Världens mysigaste. Och som dom älskar varandra.. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish