Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Bebismage

Imorgon går vi in i vecka 33 och det är med blandade känslor. Jag längtar tills graviditeten är över och vill träffa vår pojke men samtidigt så älskar jag den lilla ”gravidbubblan” vi är i nu som innefattar så mycket spänning och förberedelser. Det är kul att se hur kroppen förändras också och jag kommer knappt ihåg hur jag såg ut eller kände mig innan graviditeten. Det är inte allt för långt bort nu iallafall. 

Sist vi var hos barnmorskan för ett par dagar sedan så fick vi information om mamma/pappa-grupper. F har skrivit upp sig och ska testa gå dit några gånger iallafall för att se om det är något för honom. Jag är mer tveksam faktiskt och vet inte ens varför. Känns bara inte som om det är något för mig men jag kan ju ha väldigt fel också. Har ni testat på något sådant? Hur var det? =)

Trötta jag och magen som växer så att det knakar. Blev ni förvånade över hur stora era magar blev mot slutet av graviditeten? Ska bli kul att se hur stor min är i vecka 40.

F och vovvarna i soffan! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish