Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

En dag vid havet och köttfärssås

Hej finisar! 

Hoppas ni haft en fin dag. Vi kom hem för inte så längesedan efter att ha solat hela dagen. Har varit så mysigt! Och så kul att det är fint väder så att F kan få bästa möjliga avslut på sin semester. På måndag är han tillbaka på jobbet efter tre härliga veckors ledighet. Snart får han ju dock vara ledig med bebis igen (till att börja med dom där 10 dagarna man får när lillen är liten) och vår förhoppning är att han ska kunna ta ut lite pappaledighet redan i mars/april. Men vi får se om det fungerar med jobbet. Hoppas! Vet att han vill vara hemma mycket med bebis och det ska han få också. Och i och med att jag faktiskt kan jobba hemifrån så kommer vi ju att bli hemma hela familjen i dom perioderna. Så underbart. 

Annars är det så mycket spännande som händer nu mot hösten. Känns så konstigt att skriva ”hösten” men det är ju faktiskt höst när som helst. Massor med roliga samarbeten drar igång och rent bloggmässigt så väntar riktigt mycket kul. Ni kommer få hänga med i allt såklart! =) 

Sen så har jag världens cravings på ”kött”färssås och är verkligen SUGEN på det när det är dags att äta. Försöker dock variera innehållet i den lite. Älskar sådana ihopkok då dom går fort, man kan göra mycket av dom och slänga i lite vad som + att det är billigt och gott och blir mycket över till matlådor. Tanken var att vi skulle göra hemgjord sushi till middag men mitt sug tog över så fick bli just köttfärssås istället. På cravingsfronten är det annars rätt dött. Kommer ihåg förr när jag var sugen på allt från citrusfrukter till lakrits till frukt till pasta med vegokorv och ketchup. Nu är det liksom inget jag känner att jag MÅSTE äta. Har ni några cravings just nu? 

Dagsformen nu i vecka 32 (31+5). På måndag byter vi vecka igen och går in i vecka 33. Idag är det 57 dagar kvar till beräknad födelse men jag tror att jag kommer gå över tiden lite då jag hört att typ ALLA förstföderskor gör det. Vad tror ni? Och hur var det för er som har en bebis? Gick ni över eller när födde ni? 

Blir så trött av all frisk luft så när F drog till gymmet njöt jag i soffan en stund. Vaggan finns HÄR och bordsgruppen HÄR//Köttfärssåsen som denna gång innehåller vegofärs från anamma som jag stekt ihop med rivna morötter + salt och peppar i olivolja och sedan hällt över krossade tomater med chilismak + imat från oatly. Och pizzasallad kan ju vara det bästa som finns att ha till köttfärssås! Har ni testat!? Porslin från inwhite4you.se.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish