Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Att plocka upp åkpåsen

Vi hämtade upp åkpåsen ur förrådet för ett par dagar sedan och genast blev allt lite verkligare. Nu är det snart dags att bädda vagnen och vi ser så mycket fram emot det. Vi har även fått hem en skötväska som jag kommer att visa här på bloggen inom ett par dagar. Åkpåsen (det medföljde även en sittdyna) är från Petite Cherie och vagnen hittar ni HÄR

Psst! Ni har väl inte missat tävlingen jag har på instagram i samarbete med lekmer.se där ni kan vinna produkter till ett värde av över 5000:-!? Perfekt om ni väntar bebis, har en nyfödd eller känner någon som ska få barn snart. Kika in hos @gabriellajoss. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish