Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Vår nya säng från furniturebox.se

Många har önskat ett inlägg om vår nya säng så tänkte dela med mig av det idag. Hoppas ni får svar på era frågor kring hur vi upplever den. Som jag skrev innan beställning så var vi inte allt för sugna på att lägga ner stora summor pengar på en ny säng just nu. Annat ska prioriteras och vi vet inte heller hur länge vi kommer att bo kvar i denna lägenhet men jag tror att det blir max två år till. När vi väl flyttar så kan det ju hända att sängen inte alls passar in i vårt nya hem och det är egentligen mest därför vi valde att köpa en billig säng men ändå en BRA säng. Jag frågade på instagram om denna och fick över 100 svar på en timme att sängen är fantastisk. Jag fick läsa att vissa till och med hade haft ryggproblem men köpt denna säng och sedan sluppit smärtan. Så häftigt! Det kändes iallafall som om det var rätt för oss så vi slog till direkt. 

Vi har beställt den ifrån furniturebox.se och valde en 160 då den passar bäst in hemma hos oss. Vi bor ju inte så stort för tillfället och 180 hade ”ätit upp” rummet. Sen så har vi haft 180 tidigare men upplevde då att den var onödigt stor. Det är ju dock en smaksak! Men jag tror att både vi två, bebis och vovvarna kommer att rymmas i denna utan problem. 

Leveransen verkade många vara missnöjda med (även det baserar jag på alla svar jag fick på instagram) och många hade fått vänta lääänge på möbler dom beställt hos just furniturebox.se. Vi har beställt en matgrupp därifrån tidigare (DENNA) och även två soffor (DENNA och DENNA) när vi bodde i Umeå och dom har alla levererats inom en vecka. Även sängen levererades efter en vecka! Så leveransen enligt mig är det inga problem alls med. Däremot så saknades sänggaveln vid första leveransen och vi fick ringa kundservice och fråga var den hade tagit vägen. Dom förklarade då att den inte levereras ihop med sängen utan kommer separat efter ytterligare en vecka ungefär. Det var en liten besvikelse och särskilt baserat på att vi inte fått veta det i förtid. Tycker att man borde få sådan information direkt! Så lite minuspoäng för det men annars var det snabb leverans och bra service. 

Vi stod mellan att köpa DENNA och DENNA säng men det blev till sist det andra alternativet och mest på grund av priset. Vi betalade totalt 5600:- för ALLT. Ett riktigt, riktigt bra pris för en jättebra säng. I början upplevde vi sängen lite väl hård men efter cirka en vecka så hade den format sig jättebra efter kroppen och kändes otroligt skön. Den är superfin att titta på och enormt skön att ligga i + att den är bra att sitta i med ex. laptop tack vare kuddarna. Tror det blir bra när det är dags för bebis att bli matad på ex. nätterna då man kan luta sig bakåt så skönt. Rekommenderar den till alla som är sugna på en bra säng men inte kan eller vill lägga ut så mycket pengar. Alla tummar upp! 

Sängen hittar ni HÄR och den finns även i andra färger HÄR och HÄR. Finns även i 180 – HÄR, HÄR och HÄR.

Kommentarer

  1. Pontus

    Hej, jag tänkte beställa denna sängen (160cm) och jag har försökt få svar från dom ang hur den kommer levererad men dom har ingen aning.. så du kanske kommer ihåg hur den kom förpackad? Alltså om madrasserna va rullpackade och om sängbottnarna va omonterade eller dom va färdiga ramar?
    Tacksam för ev svar..
    MVH
    Pontus

  2. Maria

    Hej! Jag har också happy eftersom jag just nu bor litet och ville inte betala dyra pengar för en säng än. Har dock reklamerat sängen eftersom madrassen är mindre än botten, ser inte klokt ut. Dessutom är madrassens kanter rundande eftersom fodralet är för litet. Sängen är extremt hård med, tror du man kan köpa en mjukare bäddmadrass? Märkte du av något av det jag nämnde ovan?

    1. Andreas

      Hej Maria, jag har sökt och sökt oooooch sökt över hela internet med samma problem, mina resårmadrasser verkar för små och det såg förj*vligt ut när allt va på plats. Enligt furniturebox kundservice så är fodralet åt fel håll? men på vilket sätt ska det få madrasserna mindre förstår jag inte. Nu ska jag hem och ta måtten på madrasserna för att verkligen vara säker på att dom är i rätt storlek ( köpte mig en 180*200)
      Gick det smidigt att reklamera sängen eller fick du bara 2 nya madrasser? maila mig gärna på faslan.a@gmail.com

  3. Olivia

    Hej! Jag funderar på att köpa en sån säng från furniturebox. Fick ni köpa till er sänggavel och nackuddarna eller ingick dom?

  4. Elin

    Hej!
    Jag har precis köpt Happy Kontinentalsängen 180, och blir nu jätte osäker på om den kommer vara skön eller inte eftersom det är en ribbotten. Är ni helt nöjd med sängen (bäddmadrassen och mellanmadrassen)? Resonerade som er med att jag ville inte betala allt för mycket men ändå ha en fin och skön säng.
    Ska man lämna tillbaka eller behålla?

  5. Mia

    Är lite nyfiken på vad det är som gör att du tycker det märks att sängen är en budgetvariant? För du säger ju samtidigt att den är väldigt skön osv.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi ville ha en snyggare och högre säng och en ÄNNU skönare 🙂 så därför köpte vi en lite dyrare säng 🙂

  6. Isabelle

    Hej!
    Vet att det var ett tag sedan du skrev detta inlägg och att du inte har kvar sängen. Men tänkte bara fråga om du märke av någon skarv i mitten? Eftersom resårmadrassen är delad? Kände man det om man låg i mitten?

  7. J

    Har också köpt en Happy-säng därifrån nu men upplever att den är lite hård (har sovit i den en natt nu :)). Kändes det likadan för er i början och blev den liksom mjukare efter en vecka?

  8. Moa

    Hej!
    Såg precis som ovan detta inlägg när du skrev det. Nu så väntar vi en liten i maj, och känner att vår 140 säng känns liten pga av det och att vi flyttar till hus nu i helgen. Men känner att med nytt hus & bebis på väg så är en säng inte riktigt prioriterat ekonomiskt. Så kom därför att tänka på att du köpt en prisvärd men skön och bra säng.
    Men jag har bara en fråga ang vilken madrass ni valde?
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Denna är helt okej faktiskt!! 🙂 Verkligen superbra i budgetkategorin iallafall! 🙂 Vi har köpt en ny säng nu men kan rekommendera denna om man inte vill lägga så mycket pengar! 🙂 Vi tog den madrassen som ”ingick” i paketet vi köpte och den funkar bra! 🙂 KRAM

  9. Emilia

    Såg ditt inlägg om ny säng & gick tillbaka och tittade på detta. Jag & min sambo har funderat på just denna sängen. Tycker den är så fin men den stora frågan är, hur är den att sova i nu när ni haft den ett tag? är det värt att köpa den eller ska man investera i en dyrare och ”bättre” säng? 🙂
    Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag tycker absolut att det är en bra säng men man märker ju givetvis att den är i budgetklass. Men om man inte vill lägga så mycket pengar så är den enligt mig ett bra alternativ 🙂 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish