Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gemytligt

Hej fina ni!

Jag sökte efter ett ord för att beskriva mitt liv just nu och ordet ”gemytligt” kändes så himla perfekt, haha. Jag svävar verkligen i min egna lilla gravid-bubbla och det känns som om omvärlden på något vis inte riktigt kan komma åt mig. Man går liksom runt och väntar på något hela tiden och är spänd och nervös och samtidigt så njuter man till fullo av tiden som är precis just nu. Jättekonstig känsla men så underbar! 

F står för tillfället och gör iordning lite mat som vi ska ta med till stranden och om en liten stund bär det av. Blir någon form av bulgursallad, mums! Det är återigen klarblå himmel och vi vill verkligen ta vara på dagen och göra det bästa av den. Ska nog sola och bada idag tills solen går ner. Är så himla glad över vädret då jag verkligen är en vädermänniska som blir glad när det är fint ute. Och det verkar hålla i sig heeela helgen så ingen är gladare än jag!

Annars så är det mindre kul med foglossning, förtoppning och hemorrojder. Jag har ALDRIG i mitt liv haft hemorrojder tidigare men har hört andra prata om hur ont det gör och hur obehagligt det är. Jotack! Inte alls trevligt.. Och då gör det extra ont att gå på toa också. Nu känner jag verkligen av många av graviditetens ”dåliga” sidor. Jag är konstant andfådd och trött, humöret och hormonerna går upp och ner, jag har ont i ryggen och foglossning och som om inte det vore nog en rejäl förstoppning på det. Trycker i mig massor med plommon och kiwi nu och ska försöka komma iväg till gymmet varje dag för att gå på bandet i iallafall minst 30 minuter. Det borde få igång magen! Sen är jag svullen där nere också så det är inte klokt! Kommer knappt ihåg hur jag såg ut där innan. Som tur är så ser jag inte allt för mycket då magen är i vägen, haha.. 😉 Ni som är/har varit gravida i dom lite senare veckorna precis som jag förstår nog vad jag menar! Samtidigt som det är mycket som är jobbigt är det positiva på något vis ändå övervägande. Jag känner mig lycklig och lever lite på rosa fluffluff just nu. Hoppas det håller i sig! Och på måndag går vi in i vecka 33! Så om sju (max nio) veckor är det dags för vräkning av denna lilla hyresgäst.  

Sen så är jag KONSTANT kissnödig och när vi var hos barnmorskan igår berättade hon att bebis verkar ha vänt sig med huvudet neråt redan och att det förmodligen är därför jag måste springa på toa var tionde minut. Vi misstänkte att fallet var så men trodde inte att bebisar vände sig så tidigt. Känns iallafall otroligt roligt att han redan ligger ”rätt”. Dock så sa hon även att han kan vända sig flera gånger till innan förlossning men att han förmodligen kommer att ligga kvar som han gör nu. Vi kollade även blodsocker och mätte magen och allt såg superbra ut. 

Dom nya blommorna som vi köpte för ett par dagar sedan! Så fina//Och jag ville få till en lite bättre helheltsbild på sovrummet med sängen. Gick ju sådär, haha. 

Igår köpte vi hem pizza! Jag tar alltid med bara champinjoner (eller ja, oftast iallafall) och kebabsås. Låter konstigt men är såå gott!!/Mys imorse i soffan <3

Och gårdagens gottis som vi åt framför filmen ”Knowing”. Vi har kollat på den förr och den är sådär obehagligt spännande. Efter det gick vi och la oss ganska direkt. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish