Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En sommardag

Gårdagen bjöd på klarblå himmel och sol och det ska denna dag också göra enligt väderprognoserna. Vi gick ut på en klippa mitt i havet och det blåste massor men var riktigt, riktigt skönt då det var otroligt varmt. Några + och – med gårdagen: 

+ Jag bättrade på brännan rejält och känner mig nu brun och fin. Lite färg kan göra så mycket. 

– Jag blev SÅ kissnödig när vi var ute på klippan men ooorkade verkligen inte gå oss kissa. Så höll mig jättelänge innan jag gick på toa (toaletten ligger kanske tio minuter bort) och sådär höll det på hela tiden. Bebis sparkar massor på urinblåsan. 

– Jag har foglossning HELA tiden. Den kom liksom från ingenstans och nu förföljer den mig, haha..

+ VÄDRET!!

– Jag skar mig under fötterna när jag gick runt barfota på torkat sjögräs (av misstag)

+ Efteråt var alla trötta och vi åt gottis framför IDOL och somnade sedan ganska direkt. Även hundarna var helt slut. Precis som det ska vara efter en bra dag. 

-/+ Jag bröt min tumnagel när jag lekte med Dexter.. AJ! Fick dock en ny tid för naglar redan på fredag (därav pluset). Så skönt!

+ Min hy har lugnat sig lite efter alla hormonutbrott och jag har bara någon enstaka finne kvar runt munnen. 

+ Har ni spanat in tävlingen på min instagram!? Ni kan vinna produkter från lekmer.se till ett värde av över 5000:-. Om inte så bör ni kika in hos mig och jag heter @gabriellajoss där. 

Jag och magen i bikini från strosarunt.se, så skön och så fin! Älskar den! Och man kan ta bort banden/remmarna också för att slippa få ränder vid solning. 

Köpte ännu en ”kopp” med bär. Mums!! Och blåbären smakade svarta vinbär tyckte både jag och F, haha.. 

Zelda är verkligen besatt av F och vill vara där han är heeeela tiden. Men ner i vattnet ville hon helst inte hoppa (vilket hon gjorde till sist ändå). 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish