Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina vänner!

Vaknade av att solen lyste in och det är heelt klarblå himmel ute. Blir så glad av det! Jag som redan hade börjat fundera på höstjacka och nu känns dom tankarna som bortblåsta. Efter semestern ska jag dock nog börja kika på en som går över magen trots allt. Kommer inte lägga så mycket pengar på den dock då jag ska ha den så kort tid. På vinterjackan däremot tänkte jag lägga lite mer då jag vill ha en riktigt fin och ordentlig. Jag köpte ju en förra året (DENNA) i både svart OCH blått och när jag la beställningen i oktober/november kostade dom strax över 2000:-/styck. En riktigt, jäkla dålig jacka som jag inte rekommenderar någon att ens lägga dom få kronorna den kostar nu på. Det kommer ut ludd ur den hela tiden och den blir i riktigt dåligt skick bara efter någon veckas användning. Blev så ledsen! Så nej, köp INTE den (morgonens tips, haha). Var dock nöjd med utseendet innan den började ludda + att den var rätt varm. 

Idag ska vi äta buffé på något gott ställe. Är SÅ sugen på kinamat och det vet jag att killarna också var så tror det blir något sådant. Och sen bär det av till havet för att sola och bada. Hundarna ska med såklart. 

Önskar er en jättefin dag så hörs vi mer sen! Stor kram! 

En bild från förra gången vid havet. Zelda kollar efter F som ni kan se längst bort till höger på bilden, haha.. Hon älskar verkligen sin pappa (ja, vi kallar oss mamma och pappa och hundarna vet knappt vad matte eller husse är, haha) =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish