Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En underbar måndag!

Hej finisar!

Vi har haft så fullt upp idag men roligt har det varit! Älskar att ha familjen på besök och just nu är det som sagt min lillebror som hälsar på. Vi tog lång sovmorgon imorse följt av frukost på balkongen och efter det myste vi bara hemma framför tvn innan det var dags att ta ut hundarna på en långpromenad och äta lunch. Jag var otroligt sugen på ”kött”färssås så slängde ihop en sådan! Går ju så fort och är otroligt gott. Lite ärenden gjordes och efter det bar det av till stan där vi kollade i butiker, fikade och shoppade lite. Så himla mysigt och speciellt med tanke på vädret. Vi valde verkligen rätt semesterveckor då det har varit fint väder i princip varje dag sedan den tredje augusti när ledigheten började. Det ska dessutom vara fint resten av veckan också, iallafall enligt väderprognosen. Vilken lycka!

Kom hem rätt nyligen och vi ska snart iväg på bio men innan det tänkte jag bli klar med lite bloggjobb. Ligger rätt efter med det efter min spontana resa till Umeå och vill komma ikapp lite. Killarna ser på TV i soffan så länge. Stor kram på er och ha en jättefin kväll och start på veckan!

Passade på att få lite kort på oss nu när någon kan fota =)

Sen ville jag pussas lite, haha.. 

Hittade en svinsnygg skjorta till F inne på Desigual som var SÅ hans stil. Har aldrig varit inne i deras butik här i Göteborg förr men den sprakade av olika färger och designer. Verkligen annorlunda kläder! Inte riktigt min stil men ibland kan man ju hitta något vilket vi lyckades göra. Så kul! Deras kläder finns även på nätet och bland annat HÄR. Jag kikar också fram på bilden till vänster, haha. 

Dagens köttfärssås! Supergott med bara anammas färs som är stekt med olivolja, salt, peppar + oregano och krossade tomater med basilika + imat från Oatly. Tar fem minuter!//Och hundarna som myser på i sängen. Världens finaste

Köpte hem lite bär också! Passar på nu innan säsongen är helt slut//Och blommor fick också följa med till lägenheten. Så fina! Ska visa mer kort på dom sen. 

Zelda myser i vanlig ordning på sin kuddhög i soffan//Och dagens fika! Älskar chokladmoussetårta, mums! =)

Jag fick med mig ett par nya byxor från H&M som var riktigt billiga och sköna//Och fyllde även på med min favorittvål för ansiktet. Jag använder ”fresh farmacy” som finns HÄR. Köpte även en till min mormor då hon älskade doften av den och ville ha en likadan. 

Och jag och magen i en fin kjol från BIKBOK. Tyvärr slutsåld men hittade en snygg grå i lite annorlunda design HÄR. Finns också en fin i rött för under 100:- HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish