Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Trött, tröttare, tröttast

Hej finaste!

Vi ramlade in här hemma för inte alls så längesedan. Min lillebror följde med oss från Umeå också vilket känns SÅ kul. Det första vi gjorde var att renbädda sängen (vi hade tvättat precis innan vi åkte men hann inte bädda iordning), slänga in fryspizzor i ugnen, städa iordning alla väskor vi haft med och köra igång tvättmaskinen med smutsvätt + hämta posten. Det var öööverfullt i brevlådan med allt från fakturor till paket och aviseringar. Förstår inte hur brevbäraren lyckats få in allt!

Sen fick vi också ett meddelande om att sänggaveln till sängen har kommit så den ska vi hämta imorgon. Som ni kanske kommer ihåg så köpte vi en ny säng från furniturebox.se för inte så längesedan och den levererades utan sänggavel av någon anledning då den tydligen alltid kommer i en senare leverans efter 5-8 dagar… Vi hade inte fått information om det alls! Men nu är den här iallafall och det känns kul att ha en komplett säng! Som vi längtat. Ni som missat vad vi valde för säng kan se den HÄR. Vi köpte hela paketet och det gick på totalt 5600:- ungefär. Vi gjorde en liten chansning då det kan vara skönt att testligga innan men vi kunde faktiskt inte ha varit nöjdare!! Vi hade en kontinentalsäng förut innan vi flyttade till Göteborg som gick på runt 15.000 och denna vi har köpt nu är både skönare och formar sig bättre efter kroppen. Ett riktigt, riktigt bra köp! Och ett tydligt bevis på att allt som är dyrt inte alltid är bättre. Frågade dock på instagram innan jag la beställningen och fick över 100 kommentarer på en timme av olika personer som hyllade sängen till max. Så ett supertips om ni är sugna på en ny säng till ett bra pris. 

F åkte nyss iväg för att inhandla nya tandborstar då vi slängde dom vi hade med oss till Umeå och sen ska vi göra oss iordning och sova. Har inte blivit så mycket sömn på senaste då det är svårt för mig nu för tiden att hitta en skön sovposition. Vänder och vrider på mig i flera timmar, vaknar konstant för att kissa och sover väldigt ”lätt” vilket gör att jag vaknar av minsta lilla. Hoppas på bättre lycka med sömnen inatt. Man blir trött av att åka bil i 12 timmar så tror nog att det inte blir några problem att somna just ikväll, haha. 

Är så himla känslig nu också och världens mammagris. När vi åkte från Umeå imorse efter att jag hade kramat om min mamma så grät jag massor.. Vill ha henne så himla nära nu när det börjar gå mot förlossning. Det är jobbigt att inte kunna ses som vi gjorde förr. Kikade faktiskt på lägenheter där idag för att se vad som finns på marknaden. Vi ska dock avvakta tills bebis är här i vilket fall så ingen flytt är sådär superaktuell just nu. Vi ska se hur det känns senare. Men kolla kan man ju alltid göra ändå bara för att ha lite koll. Det byggs ju massor med nytt där nu också, vilket också är superkul! Umeå hade verkligen vuxit sedan jag var där sist. Massor av butiker har kommit, galleriorna har expanderat och staden fortsätter att växa. Är så tacksam att universitetet som ligger där är så pass stort då utvecklingen knappast hade gått så mycket framåt om det inte vore för det. Det blir så mycket mer befolkat tack vare alla studenter som flyttar dit bland annat. 

Stor kram på er så hörs vi av mer imorgon med nya inlägg och bilder. Vi gick förresten in i vecka 32 idag. Hur galet är inte det!? Snart är lillen här. 

Dexter som sover sött på min mormors fåtölj i solen//Och magen i en ny topp som jag har fått hem. Blev en SJUKT dålig bild dock så ska ta massor av nya kort imorgon så att ni får se =)

Och två randombilder från när vi åt buffé på en av Umeås nya ”restauranger”. Dom har gjort det så smart att man kan köpa mat på olika ställen men sätta sig i samma ”matsal”. På så vis kan någon som vill äta hamburgare och pommes äta ihop med någon som vill äta grekiskt eller kanske kinesiskt istället. Jättekul idé verkligen! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish