Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Triss i nalledräkter

Vet inte om det är så intressant att visa upp bebiskläder men jag har ju gjort det lite nu och då här inne på bloggen. Några ”favoritinköp” till vår lilla kille är dessa nalledräkter. Jag har alltid sagt (redan långt innan jag blev gravid) att jag ska ta hem mitt barn från BB i form av en liten nalle och den drömmen tänker jag försöka förverkliga, haha. Den vita längst till vänster är i storlek 50, den bruna i mitten i storlek 56 och den vita till höger är i storlek 62. Dom i storlek 50 och 56 är från H&M och den lite större till höger är från Kappahls Newbie. 

Vi har köpt väldigt, väldigt mycket kläder till vår lilla i magen och det är inte ens säkert att vi kommer att hinna använda allt men tycker ändå på något vis att det är en del av förberedelsen och längtan. Vissa har berättat för mig att dom verkligen köpte föööör mycket kläder och att hälften inte ens kom till användning medan andra skriver att dom köpte på tok för lite. Det är ju väldigt individuellt och det är också olika från bebis till bebis. Så vill man handla mycket så tycker jag helt klart att man ska det och vill man inte så ska man inte. Nu satsar vi dock på att handla i lite större storlekar när vi köper nytt då han har så enormt mycket i 50/56/62. 68 håller vi på att fylla upp nu och sen lär man ju vilja shoppa ännu mer när han väl är här i alla storlekar man redan har, haha.. Finns ju så mycket fina barnkläder i butikerna så det är svårt att hålla sig. 

Och dessa två ska alltid vara med när jag fotar, haha. Hann få en bild på bara dräkterna innan dom hoppade upp och la sig mitt i allt. <3

Kommentarer

  1. Helena

    Hej, vill så gärna köpa en nalle dräkt till mitt syskonbarn som är väntat i december. Hittar bara den bruna nalle dräkten. Och jag har nu skaffat en liten babynest som är grå och undrar var kan jag hitta en vit balle dräkt? Hittar varken på hm eller Kappahl! Tack på förhand.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish