Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Blåbärsplockning

Godmorgon fina ni! 

Hoppas allt är bra med er! Här är det full rulle hela tiden men det är roligt att hinna med massor innan det är dags att åka tillbaka mot Göteborg igen. Igår plockade vi blåbär på dagen och F hängde med mig och min familj. Jag plockade inte så mycket utan satt mest och njöt i solen. Fick så ont av att böja mig ner hela tiden men en låda fick vi ihop ändå. Och det var skönt att njuta av naturen trots att jag blev myggbiten överallt, haha. Sedan blev det massor med gófika och efter det middag hos svärmor med så god spenatpaj + efterrätt på menyn. Vi pratade massor kring barn och förlossning, första tiden med bebis osv. Så givande och intressant att lyssna till andras erfarenheter och tankar. Var där tills rätt sent så när jag fick skjuts tillbaka till min familj så väntade en snabb promenad med hundarna innan sovdags. 

Idag ska vi besöka min pappas grav och efter det äta lunch på stan. Sen bär det av till min mormor där jag ska spendera natten. F ska på krogen och möta massor av vänner så båda hundarna sover med mig och det ska bli mysigt då jag saknar Zelda nu när han har haft henne. 

Stor kram på er så hörs vi mer under dagen!

Lite pussar och mys i skogen, haha. Det var såå varmt då det knappt blåste. Man fick välja mellan att svettas ihjäl eller bli ihjälbiten av myggor. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish