Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ett litet morgoninlägg

Hej fina vänner!

Är allt bra med er? Här är allt toppen förutom att jag är så himla trött. Jag vaknar ju som jag skrev igår tidigt och kan sedan inte somna om. Helt omöjligt! Dexter väckte mig redan vid sextiden så då klev vi upp och gick ut och gick morgonpromenaden tillsammans med familjens vovvar. 

Igår hade vi en lugn och skön dag! Umgicks med min lillasyster på förmiddagen och mot eftermiddagen hämtade F upp mig och vi åkte och köpte en gummiborste till Zelda då hon hårar så mycket. Mot kvällen åt vi en jättegod indisk gryta med hemgjort bröd och efter det handlade jag och min mamma grejer till fruktfat som vi åt innan kvällspromenaden med hundarna väntade. La mig i sängen för att sova redan vid nio då jag ville försöka få lite mer sovtimmar men lyckades ändå inte somna förrän efter midnatt, haha. 

Idag ska vi plocka blåbär i skogen och båda hundarna ska hänga med så F ska lämna av Zelda här om några timmar (hon sover ju som sagt hos honom och Dexter hos mig). Ikväll väntar middag hos min svärmor och imorgon ska jag sova över hos min mormor. Känns som om dagarna går väldigt fort och att det snart är dags att åka hem igen. Min lillebror följer med oss ner till Göteborg igen på måndag iallafall så det ska bli kul!

Annars så har jag så himla blandade känslor om Umeå och kring att flytta tillbaka hit. Jag gillar inte själva Umeå i sig så mycket då jag känner mig rätt ”klar” här. Någon form av kärlek kommer jag dock alltid att ha till ”staden” då det är mitt barndomshem och där jag växte upp och fick en grund och start i livet. Fördelarna är ju främst att vi har familj och vänner här och det hade varit en dröm att se vårt barn växa upp bland familjemedlemmar som älskar honom mycket. Min värsta mardröm är att mormor och morfar på något vis ska bli ”främlingar” som han får träffa någon gång per år bara. Vill att vi ska ha nära till varandra så att vi ska kunna umgås mycket precis som vi gjorde förr. Lägenheterna och husen här är också riktigt billiga och du kan få något fint för typ en och en halv miljon och något ÄNNU finare för typ tre miljoner. I Göteborg kostar en sådan lägenhet som vi är ute efter mot fem/sex miljoner så det är ju stor skillnad även med det. Jobbmöjligheterna för oss i Göteborg är också oändliga och även möjligheterna till nöjen och frihetskänslan kring att alla butiker/restauranger har öppet länge. Älskar också känslan av att man inte har varit på alla ställen och att man inte vet allt om staden eller vad den har att erbjuda. Just för att det är så stort blir man aldrig ”fullärd” om vad som finns var utan det finns alltid något nytt att upptäcka (iallafall för oss som inte är födda och uppvuxna där). Här finns det däremot en trygghet som jag på något vis aldrig känt att Göteborg kan erbjuda. Det är lugnt och stillsamt, extremt nära till naturen och ja, egentligen ett perfekt ställe att ha en familj på. Vi har ju både vovvar och snart bebis och i framtiden vill jag nog ha fler barn också trots att det sista jag vill just nu är att bli gravid igen. Men att ta barnvagnspromenader här hade ju varit fantastiskt. Vet liksom knappt var jag ska ta dessa där vi bor nu då det i princip är bredvid bilvägen jag får gå då (vilket inte känns så jättekul). Igår plockade vi liksom röda vinbär ute och på promenaden med vovvarna stannade vi i skogen och åt blåbär. Jag saknar de känslan lite. Och det var så skönt att man kunde vara ute och gå med hundarna lösa och knappt träffa en enda människa. Jag kanske är lite bondig trots allt för det värsta som finns är att vara ute och gå och knappt komma fram för att det är folk ööööverallt. Nej, det är svårt det här. Och att försöka förutspå vad som kommer att bli bäst och kännas bäst för oss känns i princip omöjligt och jag är också rädd att jag ska göra ett val som jag sedan ångrar. Det är ju inte lika lätt att flytta runt med ett barn utan det gäller att tänka sig för och ta ett beslut baserat på för och nackdelar. 

Hittade denna bild på mobilen och kände att jag verkligen vill visa er, haha. Sådär sitter ALLTID Dexter när vi har melon eller nektarin framme. Som jag har skrivit förr så älskar han melon och just vattenmelon kan vara det bästa han vet. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish