Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon från Umeå!

Hej finisar och godmorgon!

Jag är uppe tidigt idag då jag har så himla svårt att somna om när jag väl har vaknat på morgonen. Det har varit rätt standard för mig sedan jag blev gravid och speciellt nu mot slutet. Vaknar av att jag är kissnödig och sen är det bara att kliva upp i princip. Innan graviditeten behövde jag aldrig kliva upp och gå på toa om nätterna eller en tidig morgon. 

Igår var det helt tyst här inne på bloggen och jag ber verkligen om ursäkt för det. Bloggen är mitt jobb och jag tar den på största allvar men just igår blev det en liten helgdag även för mig då vi spontant bestämde oss för att även jag skulle följa med till Umeå. F skulle ju egentligen åka nu på morgonen och jag skulle stanna i Göteborg men jag var så ledsen efter att vi hade lämnat av min familj att förslaget om att åka alla tillsammans kom upp istället. Så vi snabbstädade hemma, packade väskorna och kastade oss in i bilen. Blev en lång bilfärd och vi kom fram vid midnatt. F sover hos sin mamma med Zelda och jag och Dexter bor hos min familj. Känns lite jobbigt att inte somna bredvid varandra som vi är vana vid men blir bäst så ändå då vi vill passa på att umgås med respektive familj så mycket som möjligt och F även har en hel del vänner att hinna träffa. Han har ju inte varit här hemma i Umeå sedan vi flyttade till Göteborg för ett och ett halvt år sedan medan jag har varit här säkert fem gånger iallafall sedan dess. Jag kommer i princip att umgås enbart med min familj denna resa då jag verkligen saknat dom så mycket och då jag även upptäckte att dom flesta av mina vänner är utomlands just nu. Så kul! Hade också gärna solat och badat massor men det får nog vänta tills nästa år när bebis är här. Jag och F lär nog umgås en hel del iallafall ändå också, trots att vi inte bor ihop under dessa dagar. 

Jag ska verkligen ta vara på tiden till max så det lär vara lite tystare här inne på bloggen fram tills att vi är hemma igen. Kommer dock att uppdatera varje dag ändå, bara inte lika många inlägg som vanligt. Ska njuta av lugnet här uppe i Norrland och av min familj och allt annat runtomkring.

Önskar er en jättefin dag så hörs vi lite senare, kram!

Jag och magen igår. Mjukisbyxorna är sååå sköna och från Little One & I. Dom har så mycket fint och särskilt för er som vill matcha mamma/bebis. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish