Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

FOR ME

Jag har klickat hem lite till mig själv nu ikväll innan läggdags. Ska gå och borsta tänderna och sova nu för är sååå trött men tänkte iallafall visa upp det jag beställt. Ni ser grejerna här nedan och ni kan klicka på länkarna för att komma direkt till produkterna. 

Vattenflaskan unnade jag mig trots att den kostar nästan 400:-, haha. Har kollat på den så länge och tycker den är underbart fin! Ska ha med den i BB-väskan tänkte jag då jag hört att det är bra att ta med en vattenflaska inför förlossningen. Jag köpte den sista av just den designen som fanns hos nelly.com (och den var också den enda där som kostade 349:- och inte 299:-, haha) men ni hittar den också HÄR om ni är sugna på exakt samma. Väskan ska såklart användas som BB-väska och det stod mellan DENNA och DENNA men blev slutligen den grå som fick klickas hem. Byxorna ska jag använda redan nu. Så sköna och snygga! Älskar dom. Tog storlek S som vanligt då det funkar trots växande mage. Finns även i svart HÄR

Mina nästa inköp till mig själv blir ett par rejält sköna skor (typ DESSA, DESSA, DESSA, DESSA, DESSA eller DESSA). Mina som jag har nu har hängt med ett tag och det är dags att byta ut dom. Måste bara bestämma mig för exakt vilka jag vill ha innan jag lägger beställningen. Vilket av paren jag länkade hade ni valt? 

Flaskan  – HÄR//Väskan – HÄR//Byxorna – HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish