Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En dag som runnit mellan fingrarna

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er! Här hemma mår vi kanonbra förutom att det för min del har börjat smyga sig på en rejäl huvudvärk nu mot kvällen. Gissar på att jag som vanligt inte druckit tillräckligt med vatten. Är så dålig på det! Någon som har bra tips på hur man får i sig ordentligt med vätska under en dag? Tror det är fler än jag som skulle behöva några!

Annars har jag fått ansiktsbehandling idag och det var SÅ mysigt och välbehövligt att bli bortskämd i över en timme. Fick även ögonbrynen plockade och rejält med tjejsnack med min fina hudterapeaut Jennifer! Hon är så otroligt duktig och vet precis vad min hy behöver. Kommer skriva mer om behandlingen imorgon för er som vill läsa kring den. Längtar tills efter graviditeten när vi kan dra igång men ”ordentliga” behandlingar med syra osv. Ska bli kul att testa den typen av ansiktsbehandling då jag aldrig gjort en men hört så mycket bra om dom. 

Efter behandlingen köpte vi hem tacos som vi åt till lunch och sedan väntade en sväng till IKEA + lite andra butiker. Köpte hem en duschtvål och en kroppstvål från RITUALS bland annat som jag ska ställa fram imorgon efter storstädningen för en lite lyxigare känsla. Vi har just nu den orangea handtvålen därifrån i badrummet och även den luktar magiskt men min favvo är nog trots allt den rosa så är glad att den vi har nu äääntligen är slut, hihi. Sen har vi diskmedel från RITUALS också i köket och det doftar underbart av gröna äpplen! Så ett supertips för att sätta guldkant på tillvaron och slippa tråkiga YES eller ännu tråkigare Palmolive är just att köpa lite ”finare” tvålar och andra medel. Man mår så bra av det undermedvetet (iallafall jag!). 

Köpte även kudde och täcke till bebis säng (han kommer ju dock inte sova i dessa till en början men eftersom att vi redan har sängkläder så kan vi lika gärna köpa det sängkläderna ska täcka också så att vi har det), munskölj (då jag har så extremt mycket sår på tungan och tandköttet nu i samband med graviditeten och det kanske hjälper lite) och lite annat smått och gott så som rakhyvlar, galgar, en osthyvel, smörknivar osvosvosv. Massa smågrejer helt enkelt! Och sen preppade vi upp med matlådor som vi ska fylla med mat och frysa in innan bebis ankomst så att vi kan ha dom färdiga direkt efter BB-tiden. Har fått mycket tips om att det är smidigt att ha lite mat färdig första tiden och det tror jag också att det kommer att vara i vårt fall.

Dagen har gått så snabbt och imorgon blir jag och F ensamma här hemma igen. Är dock inte allt för ledsen då vi snart får besök igen och efter det ska jag iväg till Umeå jag med och hälsa på familj och vänner. Ska bli spännande att åka tåg i tolv timmar som höggravid med en unge som trycker på urinblåsan konstant. För ja, det tar faktiskt tolv timmar att åka mellan Umeå och Göteborg och flyga kan jag inte göra då man behöver särskilda tillstånd efter en viss gravidvecka. 

Önskar er alla en jättefin kväll och stor kram på er!

Och allt detta gottis drog vi fram igår och myste här hemma. Vi såg barnfilmen Ratatoullie (stavning!?) och efter det somnade alla som stockar. 

Dessa två godingar fick hänga med hem idag//Och här ser ni dagsformen. Det är inte mycket kläder jag ryms i längre så min räddning har varit tighta toppar i töjbara material som går att dra ner ordentligt över magen. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish