Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Att rensa ut

Igår fick jag hjälp av min lillasyster att rensa bland mina parfymer, mina smycken och mitt smink som jag inte använder (har en necessär i badrummet med sminket jag har till vardags och en i en byrålåda dit jag stoppar allt smink som inte används som jag köper eller får hem). 

Nu ligger alla smycken prydligt i små påsar med några få undantag för mina favoriter som hänger på smyckesträdet, parfymerna som innan var dammiga är nu rena och fina och alla gamla är bortslängda och sminket är rensat så att allt det gamla även där inte finns kvar. Så skönt att ha rent och fint i hyllorna!

När vårt besök åker på onsdag så ska jag och F stooorstäda hela dagen. Tänkte ta en ordentlig omgång i kök och toalett, skura golv, torka väggar, tvätta och få ordning på aaaallt. Så att jag slipper göra så mycket när jag blir ensam själv när F sedan åker iväg. 

Vill förresten varmt tipsa alla om Xlash och produkterna från samma märke (som ni ser på en av bilderna till höger). Jag var med om en misslyckad fransförlängning som bröt alla mina fransar år 2013 och efter det kunde jag inte ens måla på mascara. Detta var i Umeå. Jag och min bästis sökte igenom heeela internet efter det bästa fransserumet och jag började använda xlash och vilket resultat jag fick! Har tyvärr inga före/efterbilder dock men det räddade mina fransar helt och dom blev långa och fina igen. Xlash kan du iallafall köpa HÄR, Xlash PRO kan du köpa HÄR, deras läppförstoring HÄR och deras nagelbandsolja HÄR. Jag har även använt deras CC-kräm under längre perioder i mitt liv. Jag använde DENNA.

Tikeis produkter tycker jag jättemycket om men dom passar inte riktigt min hudtyp då jag lätt blir torr av smink som är i puderform. Dock så kan jag ändå varmt rekommendera det iallafall till er som är sugna på en ”lätt” makeup. Deras concealer täcker dessutom jättebra och deras borstar är bra dom med. 

Zaos produkter är kanonbra och helt naturliga och ekologiska. Älskar även förpackningarna som går att återanvända. Googla så hittar ni återförsäljare. 

När det kommer till läppbalsam så använder jag alltid eos hemma. Dom luktar så gott och håller läpparna återfuktade. Ni hittar deras produkter bland annat HÄR och just dom ni ser på bilden finns HÄR och HÄR. Dom är riktigt billiga också så tummen upp för det. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish