Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

TACK!

På bilden till vänster så ser ni hur jag ligger till i hela Sverige och på bilden till höger inom kategorin föräldraskap och barn.

Vill verkligen tacka er SÅ, SÅ mycket för att ni läser min blogg varje dag och följer oss i vår vardag. Det är så kul att så många vill följa och när ni kommenterar blir jag ännu mer motiverad och inspirerad till att skriva. Hade varit kul om ni berättade varför ni fastnade för just min blogg. Hade varit så kul att läsa! Tycker själv att det är så svårt att fastna för någon och sedan läsa personens blogg varje dag men ibland hittar jag människor som jag börjar följa slaviskt då dom inspirerar mig så mycket.

Tack för att just DU läser min blogg och stor kram på er allihop! <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish