Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Ny vecka

Hej fina vänner!

Idag går vi in i vecka 31 och det är galet hur fort det går! Vet att jag tjatar om det jämt men tiden bara rinner mellan fingrarna. Idag ska vi till havet och sola och bada. Ska bli så mysigt. Är rätt fint väder och blåser inte så mycket så hoppas kunna bättra lite på brännan. Har packat ner matlådor med pastasallad och mackor har vi också med oss + massor av vatten och läsk. Det är viktigt att få i sig tillräckligt med vätska. 

Ikväll tänkte jag klicka hem vår BB-väska och jag är såå taggad på det. Ska bara välja den perfekta färgen men lutar mot DENNA eller DENNA. Uppdaterar er sen med vilken vi valde. 

Jag tänkte byta om nu och sedan bär det av ganska direkt. Önskar er en jättefin start på veckan och stor kram på er!

Igår åt vi qournbitar som jag hade stekt ihop med gul lök, gurkmeja, chili, spiskummin, lite kanel, paprika och färsk broccoli i olivolja. Efter det så åkte det i krossade tomater, imat från oatly, lite kokosmjölk, peppar och salt och man kan även ha i lite vitlök och koriander. Höftade ingredienserna som vanligt men var såå gott ihop med lite ris och sallad. 

Ett fruktfat blev det till efterrätt och och det uppskattades massor och mest av min lillasyster som önskat sig ett sådant hela dagen igår och även centerchoklad.

Och en snabb bild på magen i soffan innan läggdags. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish