Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Gravid i vecka 31

Bilderna nedan tog vi på stranden idag. Bebis är nu beräknad om 69 dagar. Den totala längden är 40 cm och han väger 1,6 kilo i början av veckan och 1,76 kilo vid veckan slut (på ett ungefär). Barnet är nu i princip färdigt och ska bara lägga på sig vikt och fortsätta utveckla alla organ. Barnet har ofta öppna ögon och blundar när det sover eller är passivt.

Om mig som mamma står det att man blir mer och mer introvert och fokuserar på förlossningen och det blivande föräldraskapet. Man sover sämre i dessa veckor vilket jag upplever. Måste kliva upp och kissa hela tiden då bebis trycker på blåsan. Det står också att man kan ha mycket ont i ryggen på grund av tyngden och svårare att koncentrera sig. 

Jag är väldigt inåtvänd nu och det känns som om jag vill skydda mitt lilla barn och mig själv från allt och alla. Vill helst inte gå i stora folkmassor då jag är rädd att något ska hända och har verkligen förvandlats till en riktig tigermamma, haha. Jag tycker det känns lite läskigt att åka bil och sådana saker också. På grund av risken för krock osv. Sitter och tjatar på F hela tiden att han kör för snabbt, för osäkert eller för ryckigt. Är så noga med tryggheten nu och noga med att allt är bra. Bebis rullar massor under huden och det är inte förrän denna vecka vi har börjat kunna känna lillens små kroppsdelar genom magen. Dock så känner man inte jättetydligt VAD det är för del men man kan trycka och klämma lite och få ”grepp” om honom.

Bikinin är från todiefor och deras bikinis kan ni bland annat hitta HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish