Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

ÖNSKEINLÄGG

Jag har en rejäl bloggtorka. Tror faktiskt aldrig jag har känt så pass mycket att jag inte har något att skriva om som jag gör just nu. Känner mig så extremt tråkig och o-inspirerande. Matar på om min vardag typ och inte mer än så. Hade varit guld värt om ni ville ta er tiden att skriva ett par punkter på ”önskeinlägg” som ni skulle vilja se här inne. Det kan vara allt från hur jag sköter mitt hår eller vad jag och F har för syn på barnuppfostran. Kommentera jättejättegärna, hade betytt så mycket för mig! Hade varit kul att skriva lite mer ”betydelsefulla” inlägg så att ni får läsa något kul!! =)

Två saker kommer jag dock inte att skriva om då jag får så många frågor om det dagligen. Så väljer att räta ut dom frågetecknen nu på en gång. Och har man spydiga invändningar eller ifrågasättanden om det behöver man inte kommentera alls för dom kommentarerna kommer varken att läsas, publiceras eller röra mig i ryggen. 

– Ni som har frågat varför vi valt att inte amma får ert svar här. Svaret jag har på den frågan är att jag INTE VILL och det är ett val vi gjort tillsammans här hemma – jag och min man. Mer än så är det inte med det och mer än så kommer det inte att bli. Jag skriver inte detta för att provocera någon utan det är ett beslut vi har tagit här hemma efter känslor och samtal kring det inom vår egna familj. Detta är ett val jag har rätt till, som kvinna och som människa. Alla får göra som dom vill och det är det fina med att vi är just olika med olika tankar, känslor och förutsättningar. Vill och kan man amma så ska man och vill eller kan man inte så ska man inte. Jag är lika för båda alternativen då olika passar olika. Det har inget med att göra att jag är rädd för att få hängiga tuttar, så dom spekulationerna kan ni också släppa. Jag VILL INTE helt enkelt och mer än så kommer jag aldrig att förklara mig här inne då det är mitt val och beslut.  

– Och på frågan om vårt barn kommer att växa upp med vegetarisk kost så svarar jag såhär: Vi kommer att uppfostra vår son enligt våra ”rätt och fel” här hemma och enligt oss är det rätta och naturliga att äta vegetariskt precis som köttätande är i en familj som tagit beslutet att äta kött. Alla familjer har sina egna värderingar och tankar och det är också utefter dessa man som föräldrar uppfostrar sina barn. Dom allra flesta vegetarianer jag känner som varit vego sedan barnsben fortsätter att vara det även som vuxna om dom växt upp med det och dom värderingarna och det hoppas vi att våra barn ska göra också. Vi är ju vegetarianer av en anledning och utifrån våra värderingar kring rätt och fel och jag hoppas på att vi ska kunna uppfostra våra barn utifrån det och ge dom en livslång kärlek till djur och insikten att djur inte är mat (då det är dessa tankar och åsikter jag och F lever efter i vårt fall). Sen så vet man ju inte hur det går och det kan ju sluta med att vi ”misslyckas” att lära ut det vi tror på men det är inget vi tänker på just nu. Det får vi ta som det kommer.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish