Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

+/- med igår

+ Vi gjorde ett så gott fruktfat med massor av godsaker och kröp ner under täcket för att se sista Johan Falk-filmen för att då inse att det var den näst sista vi skulle se och att det hade kommit ännu en till som verkligen är den SISTA. Vilken lycka att veta att det inte var helt slut igår för vår del utan att vi får njuta av ett till avsnitt ikväll. Kollar ni på Johan Falk? Var slutet bra?

– F åt upp alla centerbitar på vårt fruktfat då han blev så inne i filmen och helt glömde vad han stoppade i munnen. Jag hade inte tagit en enda och när det är två bitar kvar så hör jag ett lätt ”oj, förlåt…”, haha =) Stackars detta chokladsugna preggo. Får unna mig en redig chokladkaka idag med andra ord (skämt å sido). 

– Jag spillde massor av glass på mig själv igår på Liseberg och jag skyller på att min stora mage är konstant i vägen. Inte så kul när jag hade vitt linne på mig och chokladglassen var brun, haha. 

+ Vi åt supergooood vegetarisk buffé och alla var mätta resten av dagen. Blev inte ens någon middag utan bara lite mackor till kvällsfika. Så gott är det! Rekommender alla som ska till Liseberg att äta på Green Room!

– Jag kunde inte åka några berg och dalbanor alls då man helst ska undvika som gravid. Och det kan ju vara typ det bästa jag vet så det var tråkigt att bara kolla på. 

+ Det var fullt på parkeringen utanför nöjesparken men vi lyckades hitta en parkering en bit bort då vi faktiskt bodde precis vid Liseberg första tiden i Göteborg och har lite ”koll” på bostadsområdena och deras parkeringar. Skööönt!

+ Det var strålande sol och värme hela dagen. 

– På kvällen var jag helt förstörd och hade såå ont i huvudet (förmodligen av vätskebrist).

+ Jag hann med ett träningspass på morgonen med F. Gick hela 40 minuter på gåbandet och det var otroligt skönt!

+ Det var flera bloggläsare som kom fram och hälsade igår! Så kul att få lite ansikten på er! Blev sååå glad och ni är så fina och härliga allihop! Bästa ni! 

Idag har vi inga planer alls för dagen så vi får se vad som händer! Det är väl det som är lite charmen med semester. Att bara kunna ta vara på dagarna till fullo och göra det bästa av dom. Kram finisar!

Vi tog som sagt lite kort på magen igår! Känns viktigt att dokumentera den ur alla vinklar och både i kläder och utan. Man vet ju aldrig om man blir gravid fler gånger. 

Och fyra bilder till! Vi passar på att ta massor av pussbilder nu när någon kan fota oss, hihi. Fruktfatet, glassen och lunchen fick också vara med på bild =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish